Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH perd a la pista del Calafell i diu adéu a l'ascens a Primera Catalana

El partit disputat ahir al vespre, a la pista del Calafell, era vital per a aconseguir entrar al grup que disputarà l'ascens a la Primera Catalana

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre el Cambrils CH i el CP Calafell corresponent a la primera volta de la competició
Imatge del partit disputat entre el Cambrils CH i el CP Calafell corresponent a la primera volta de la competició | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                          Segona Catalana                     Grup 3A                   

CP Calafell 4 - Cambrils CH 2

El Cambrils CH ha quedat fora de la lliga d'ascens a Primera Catalana després de perdre, ahir al vespre, el darrer partit de la primera fase de la competició a la pista del CP Calafell. Aquest partit, ajornat fa tres setmanes a causa de la covid, era decisiu per a que els cambrilencs assolissin una de les quatre primeres places del grup que dona accés a la fase d'ascens. Aquesta dura derrota deixa, en ple mes de febrer, el Cambrils CH fora del seu objectiu que porta anys buscant, l’ascens a Primera Catalana. Una situació que pot semblar injusta veient el joc que ha desenvolupat l’equip la major part de la lliga i per com han anat els partits en els que ha deixat escapar punts decisius, perjudicant-los molt la falta d’encert de cara a porteria. Ara, el Cambrils CH jugarà la lliga de descens mantenint els punts que té a la classificació amb els rivals que van a la mateixa lliga.

El partit d'ahir va començar amb una falta directa a favor del Cambrils. Quan només s’havien disputat dos minuts de partit, que Òscar no va ser capaç de transformar. Als 5 minuts de partit, el Cambrils va fer el 0-1 obra de Roger. Però el resultat va durar poc, perquè al fer la sacada de mig camp, un error defensiu dels cambrilencs va significar l’empat. En aquells moments el Calafell es va fer amb el pes del partit i els jugadors del Cambrils es van carregar de faltes. Amb l’empat, Òscar va tenir un penal que va aturar el porter calafellenc molt meritòriament. L’equip visitant estava desenvolupant els seus millors minuts de joc i Pere va marcar l’1-2 a falta de 25 segons per acabar la primera part.

La segona part va començar molt condicionada perquè el Cambrils estava a 9 faltes. Als 3 minuts d’haver-la començat, la desena falta va possibilitar al Calafell posar les taules al marcador. El Cambrils seguia arribant i dominant, però no estava encertat i això va acabar passant factura i més contra un dels equips de la part de dalt de la classificació. Un fort xut de fora l’àrea del Calafell va entrar per l’escaire de la porteria cambrilenca, desencallant el partit pel Calafell a falta de 10 minuts per acabar el partit. Va ser un cop molt dur pel Cambrils que li va costar refer-se i més veient com, de nou, eren incapaços de marcar en una altra falta directa i un penal, xutades per Nil i Oscar respectivament. Ni amb la situació de superioritat del 4 contra 3 procedent de la blava al Calafell. Per si no hi havia prou, una contra ben trenada pel Calafell va posar el 4-2 definitiu al marcador, que es podria haver ampliat amb una falta directa que, per sort, Raúl va aturar.

Victòria del Cambrils davant el Montbui en el partit del darrer cap de setmana

Hoquei Club Montbui 4 - Cambrils CH 5

En el partit disputat aquest passat diumenge 6 de febrer a la pista del Montbui, el Cambrils CH es va endur els tres punts i va seguir mantenint l'esperança d'optar a la fase d'ascens.

El Cambrils CH es va avançar en el marcador amb un gol d’Òscar just a l'inici del partit. El Montbui va reaccionar i en una contra va fer el gol de l'empat. Al cap d’un minut, una pressió a la pista va permetre al Montbui recuperar la bola i, quedant-se sols contra el porter, va fer el 2-1. Quan el Cambrils estava en els seus millors minuts, de nou un contraatac va significar el 3-1. Tot i intentar-ho, una targeta blava va fer ampliar distàncies en el marcador a l’equip local.

Just començar la segona part, Jordi Morales va reduir distàncies. La segona part va ser de color clarament cambrilenc i, tot i fallar 2 penals, van acabar capgirant el marcador amb dues dianes de Nil Torres i una altra d’Òscar, que els va servir per treure els 3 punts d’una difícil pista.

Comenta aquest article