Esports

Rem

Tercera posició per a l'equip veterà femení del Club Rem Cambrils a Empuriabrava

La prova, que es va disputar als canals d'Empuriabrava va comptar amb una alta participació amb 13 clubs i un total de 33 equips.

Per Redacció

Equip veterà femení del Club Rem Cambrils
Equip veterà femení del Club Rem Cambrils | Toni Fargas

Aquest passat diumenge 6 de febrer es va disputar la segona regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani celebrada als canals d'Empuriabrava. La prova va estar organitzada conjuntament pel club Xon's Rem Empuriabrava i l'ajuntament de Castelló d'Empúries. Aquesta edició va comptar amb una alta participació:  13 clubs en la modalitat de Llaüt Mediterrani - amb un total de 33 equips - i 6 clubs amb Llagut Català, amb 8 equips participants. El format de la regata va constar d'una única prova cronometrada amb una distància total de 2.200m. transcorrent pel bell mig del canal principal.

Tercera posició per l'equip Veterà Femení

Destaca la 3a posició -d'un total de 10- de l'equip Veterà Femení, amb una crono de 11:04.65 min. Un dels resultats amb més impacte de les quatre tripulacions participants.

Per altra banda, l'equip Veterà Masculí, va aconseguir en aquesta ocasió una discreta 6a posició d'un total de 8 equips, amb un temps de 10:54.67 min. La categoria d'Absolut Femení també aconseguir la 6a plaça d'un total de 8 equips amb un registre final de 11:42.49 min. Més abaix va quedar l'equip Absolut Masculí, que va quedar penúltim de 8 equips aconseguint un temps de 10:36.67 min.

La propera regata es durà a terme el proper diumenge 27 de febrer a Sant Jaume d'Enveja, comarca del Montsià.

Transcurs regata de l'equip Veterà Femení (Autor: Toni Fargas)
Transcurs regata de l'equip Veterà Masculí (Autora: Isabel Ortega)
Transcurs regata de l'equip Absolut Femení (Autor: Antoni Font)

 

Transcurs regata de l'equip Absolut Masculí (Autor: Antoni Font)

 

 

Comenta aquest article