Esports

Cambrils va ser l'escenari el passat cap de setmana del primer Raid Aventura Popular

Per Redacció



Els corredors van poder participar en un circuit amb bicicleta
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils amb col·laboració del Cambrils Raid Team, va organitzar el passat diumenge 20 de maig el primer Raid Aventura Popular de Cambrils.

Des de les 9 del matí fins les tres de la tarda, es van organitzar dos nivells de competició, expert i iniciació, amb un total de 24 i 13 equips respectivament. En total hi van participar 74 esportistes arribats d’arreu de Catalunya com Sant Adrià del Besós, l’Espluga, Valls, Reus, Barcelona, Manresa, Cambrils, Almenar, Mont-roig, Montbrió, o Castellvell, així com l’alta participació d’esportistes cambrilencs.

Els participants van poder participar en les proves organitzades, en un dia de sol i aventura, on van poder visitar el Pi Rodó, l’ermita, la Torre del Port, l’ermita de la Mare de Déu de la Roca a Mont-roig, el Museu de les Tres Eres o el propi Ajuntament.
Els corredors van realitzar proves en bicicleta, en patins, per mar amb caiacs o una cursa d'orientació per tota la població. També es va instal·lar un rocòdrom, que va ser un atractiu tant pels participants com pels vianants i espectadors.

Comenta aquest article