Cultura

Música

La Coral Les Veus del Casal participa al concert Canta Gran celebrat a l'Auditori de Barcelona

La coral del Casal de la Gent Gran de Cambrils participa per quart any en aquest event, on van interpretar la cantata El Cafè de la Vida, escrita especialment per aquest concert

Per Redacció

El concert es va fer a la sala gran de l'Auditori
El concert es va fer a la sala gran de l'Auditori | Cedida

La Coral Les Veus del Casal del Casal Municipal de la Gent Gran va participar al concert Canta Gran que cada any organitza el departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Barcelona. La coral cambrilenca, que és la quarta vegada que participa en aquest acte, va ser dirigida per Marc Guerris i el concert es va celebrar a la sala gran de l'Auditori.

La cantata consisteix en orquestra, solistes i una nombrosa coral de gent gran de diverses comarques catalanes, que primer assagen individualment, fins un total de quatre vegades, i després es retroben conjuntament el dia del concert, que és obert al públic. Aquest any, la coral Les Veus del Casal va interpretar la cantata "El Cafè de la Vida", una obra escrita especialment per aquest concert. La lletra va ser escrita per Gemma Ventura i la música ha estat composta per Josep Ollé. La directora va ser Montserrat Meneses i els solistes van ser Isabel Soriano i Joan Valentí. La participació, tot i haver minvat per la situació sanitària, va ser nombrosa i hi van participar un total de 298 cantaires. 

L'experiència per tots els presents va ser enriquidora. Saber estar a l'escena, comptar amb grans professionals i veure la gran qualitat de comunicació que es va formar entre els participants van ser els trets que més van destacar els cantaires cambrilencs. El contrast entre la joventut dels músics, directors, solistes i cantaires fan que aquest concert sigui una gran oportunitat per unir vincles entre diverses generacions. L'Auditori va ser testimoni d'aquesta unió que fa que la gent gran se senti important i gaudeixi d'aquesta experiència inoblidable.

Comenta aquest article