Informació general

Educació

L'Ajuntament posa en marxa el programa escolar «Cap nen sense saber nedar»

Per Redacció

La regidora d'Esports Natàlia Pleguezuelos i la regidora d'Educació Íngrid Duch a la piscina del Palau d'Esports
La regidora d'Esports Natàlia Pleguezuelos i la regidora d'Educació Íngrid Duch a la piscina del Palau d'Esports | Cedida

Els Departaments Educació i d'Esports de l'Ajuntament, a petició de les escoles del municipi, han posat en marxa, aquest gener, el programa "Cap nen sense saber nedar" adreçat a l'alumnat de segon de primària de les sis escoles públiques cambrilenques. 

L'activitat, finançada íntegrament per l'Ajuntament, es desenvolupa en horari lectiu a la piscina del Palau Municipal d'Esports. Així doncs, tot l'alumnat de segon podrà anar a la piscina un dia a la setmana al llarg d’un trimestre i adquirirà els coneixements bàsics per gaudir de l'aigua amb seguretat. Aquest segon trimestre del curs han començat les escoles La Bòbila, Mas Clariana i l’IE Joan Ardèvol i el tercer trimestre serà el torn de l’escoles Guillem Fortuny, Marinada (dilluns i dimecres) i Cambrils (dijous). El programa també cobreix el transport amb trenet dels dos centres més allunyats de la piscina: l'escola Guillem Fortuny i l'escola Mas Clariana.  

Les regidores d’Educació, Ingrid Duch, i Esports, Natàlia Pleguezuelos, han explicat que el nou programa municipal ha tingut molt bona acollida entre mestres, famílies i infants i tindrà continuïtat en els propers cursos, de manera que cada alumne de segon de primària pugui tenir l’experiència d’aprendre a nedar a la piscina municipal.

Comenta aquest article