Bàsquet

Còmoda victòria del CB Cambrils davant el CB Constantí

El CB Cambrils va guanyar a un CB Constantí que va acudir a la pista cambrilenca amb només sis jugadors

Un moment del partit entre el CB Cambrils i el CB Constantí, ahir al migdia
Un moment del partit entre el CB Cambrils i el CB Constantí, ahir al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet                     Tercera Categoria               Fase prèvia                   Grup 9

Cofran 95 CB Cambrils 77 – CB Constantí Black 45

Pau Escrivà (8), Alex Rodríguez (3), Guillem Àlvarez (12), Pere Tost (12), Marc Gené (5) – Raúl Martínez (5), Rubén Martínez (7), Joan Berenguer (10), Enric Maduell (5), Rubén Molina (8)

10 Triples (1 Martínez, 3 Tost, 2 Martínez, 2 Berenguer, 2 Escrivà). 7/18 Tirs lliures. 20 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 11-9 / 22-13 / 20-16 / 24-7

Primer partit de la segona volta, i després de 2 setmanes sense jugar, el sènior masculí es va endur la victòria contra el CB Constantí Black. L’equip visitant es presentava amb moltes baixes i només disposaven de 6 jugadors per disputar el partit.

El primer quart va estar marcat per la falta de ritme per part del CB Cambrils, després de tant de temps sense poder disputar un partit. Els visitants, per intentar mantenir un ritme que els afavorís, es plantaven amb una defensa zonal que incomodava l’atac local, on s’acabava amb una diferència a favor de només 2 punts (11-9) a l'acabament del primer quart. Però a l’inici del segon quart els blaus, amb un parcial 12-0 en els primers 4 minuts, trencaven el partit i els cambrilencs ja no es van deixar sorprendre. Al descans marxaven amb una diferència de 11 punts (33-22)

Els darrers dos quarts van estar marcats per la diferència de rotació de les dues banquetes. Als cambrilencs els permetia poder mantenir el mateix ritme de joc, mentre que als visitants, i degut a les faltes personals, els penalitzava molt. Al final del partit només van poder comptar amb 3 jugadors a pista. El partit va acabar amb un clar 77-45, aconseguint un altre partit en el que l’equip rival no arribés a 50 punts.

Aquesta setmana el sènior masculí Cofran 95 CB Cambrils jugarà dos partits. El primer aquest dimarts 8 a casa contra el Reus Deportiu B a les 21:00 h, partit que es va ajornar de la primera volta. I el segon a Tarragona contra El Carme Bàsquet, el dissabte 12 a les 20:45 h.