Esports

Futbol

El Cambrils Unió guanya in extremis al Bonavista i suma tres punts més

El gol cambrilenc va arribar al darrer minut del partit

Per Ferran Tuset

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Bonavista
Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Bonavista | Berta Ruiz

Futbol                     Segona Catalana                     Subgrup 8A

Cambrils Unió 1 - Bonavista 0

Alineació: Ramon, Deivid, Ian Coit, Roger Cunyat, Sebas, Agüero (Rojas m.70), Ikaro, Pau Prados (Miguel Angel m.70), Lladó, Amine, i Felipe (Miki m.46).

Gol: 1-0 m. 89 Miki
Targetes: cap

El Cambrils Unió encarava el partit davant el Bonavista amb les baixes de cinc jugadors titulars (Palau, Rubio, Domínguez, Menacho i Roger Carrió) per diferents circumstàncies. I ho feia confiat ja que jugava contra el Bonavista, cuer del grup amb tan sols tres punts aconseguits  en disset partits jugats. I aquesta confiança va estar a punt de fer saltar la sorpresa, ja que el Cambrils Unió va aconseguir la victòria per la mínima i a un minut del final del partit.
Pel que fa al joc desplegat pels dos equips cal dir que no va ser gens vistós. Va ser molt travat, amb moltes faltes, amb moltes targetes pels jugadors del Bonavista (nou de grogues en total, d'elles dues doblades pel que dos jugadors visitants van ser expulsats als minuts 85 i 89). Aquesta dinàmica de faltes provocava constants trencaments del joc i a tot això s'hi sumava la falta de precisió i la precipitació del jugadors cambrilencs.
A la primera part, tot i dominar amb cinc xuts a porta per part del Cambrils, tan sols hi va haver una clara ocasió d'Ikaro al minut 32. L'anècdota va venir al minut 41, quan l'arbitre va parar el partit ja que hi havia empentes a la grada entre dos aficionats, un de cada equip.
Al segon temps el Cambrils va acorralar al Bonavista a la seva parcel·la i va disposar d'innumerables ocasions de gol, a càrrec de Miki, Lladó, Ikaro amb dos chuts al pal i un més que possible penal a Miki al minut 83 que no es va xiular. Finalment al minut 89 i amb centre per l'esquerre de Lladó, Miki a boca de gol aconseguia marcar el gol de la victòria.
A destacar que el Bonavista va ser incapaç de fer cap xut entre els tres pals en tot el partit, i que Benito, per les nombroses baixes, va haver de convocar dos juvenils, els quals van debutar amb bona nota. També cal destacar que van debutar, per primera vegada com a titulars, els tres jugadors brasilers que hi ha a l´equip cambrilenc.

Aquest proper cap de setmana, el Cambrils Unió jugarà al camp de l'Altafulla.

 

 

 

Comenta aquest article