Esports

Rem

Bons resultats de l'Escola de Rem dels Vogadors Vent d'Estrop a Badalona

En aquesta ocasió van participar en cinc categories: infantil masculí, cadet femení, juvenil masculí i femení i finalment, sènior femení

Per Redacció

Imatge d'una de les regates dels Vogadors Vent d'Estrop a Badalona
Imatge d'una de les regates dels Vogadors Vent d'Estrop a Badalona | Cedida (PhotosportCambrils)

El passat dissabte 29 de gener es va disputar, en aigües del port de Badalona, la segona regata de la Lliga Catalana de Batel, en la què Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils es van presentar amb cinc tripulacions. A la primera, el club no hi va poder participar per manca d’efectius a causa de la pandèmia. El batel és un bot de banc fix en el que hi van quatre vogadors en fila d’un amb un timoner que el patroneja, és un bot típic del Cantàbric, que s’utilitza majoritàriament en categories inferiors.

En aquesta ocasió van participar en cinc categories: infantil masculí, cadet femení, juvenil masculí i femení i finalment, sènior femení. La valoració per part dels tècnics de l’Escola de Rem és molt bona atès que en aquesta regata s’estrenaven en la competició força xiquetes i xiquets, i a més, molts ho feien en categories superiors a la que els correspon per la seva edat.

Pel que fa als resultats obtinguts:

En categoria infantil masculí, que competia en un camp de regates de 1000m, el batel dels Vent d’Estrop va fer el segon millor temps (6:12’87’’), darrere de Rem Badalona 1, i superant a Rem Badalona 2 i Rem Santa Cristina.

En categoria cadet, en un camp de regates de 1.500m, el batel cambrilenc, que era totalment femení, va competir en categoria masculina, entrant en quarta posició, amb un temps de 9:19’27’’, per darrere de Rem Badalona A i Rem Santa Cristina.

Pel que fa a la categoria juvenil, ja en un camp de regates de 2.000m, els Vent d’Estrop es van presentar amb dues tripulacions, una masculina i una de femenina. La primera va fer el millor temps (10:45’38’’) i la segona, el tercer, amb un temps d’11:50’91’’.

Finalment, la novetat va ser un batel en categoria sènior femení, en la que van fer el quart millor temps d’un total de 8 participants, amb un temps d’11:12’32’’ en un camp de regates de també 2.000m.

La propera regata de la Lliga catalana de batel es disputarà el dissabte 26 de febrer a Sant Jaume d’Enveja en la que els Vent d’Estrop esperen participar amb més tripulacions.