Informació general

Organismes

La regidora del PSC Íngrid Duch substitueix Hèléne Arcelin d'ERC dins del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

Donats els canvis que es van produir en el govern municipal de l'Ajuntament arran de la moció de censura presentada el passat mes de setembre calia fer aquesta modificació

Per Berta Ruiz

Captura de pantalla de la sessió plenària telemàtica celebrada el passat divendres al matí
Captura de pantalla de la sessió plenària telemàtica celebrada el passat divendres al matí

El plenari municipal de l'Ajuntament va aprovar, el passat divendres en una sessió telemàtica, la modificació de la composició del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp per part del municipi de Cambrils. Donats els canvis que es van produir en el govern municipal de l'Ajuntament arran de la moció de censura presentada el passat mes de setembre calia fer aquesta modificació. Segons va explicar la regidora d’Ensenyament, Igualtat i Polítiques Actives d’Ocupació, Íngrid Duch, "el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp és un òrgan assessor consultiu i de presa de decisions respecte les necessitats i inquietuds de les dones de la comarca del Baix Camp per tal de garantir la igualtat de gènere als diferents municipis de la comarca. Aquest consell hi participen els diferents agents del territori, on s'afavoreix l'intercanvi d'informació i la participació de la ciutadania".

Atesa la moció de censura votada el 28 de setembre calia fer aquesta tramitació per fer la substitució de càrrecs. La regidora socialista Íngrid Duch va substituir l'anterior regidora cambrilenca d'ERC, Hèléne Arcelin. Tal com va apuntar Duch, "el meu càrrec, actualment, és el de vicepresidenta del consell i, en formem part del mateix totes les regidores de la comarca".

Per part de l'oposició, el portaveu de JxC Lluís Abella va dir que, "són canvis polítics a nivell de grup i de govern". En una mateixa línia es va expressar la portaveu d'ERC, Camí Mendoza, qui va dir que, "és una decisió política del govern". Ambdues formacions es van abstenir en aquest punt.

Comenta aquest article