Informació general

Política

Aliança entre Comuns de Cambrils i Podem Cambrils per treballar per una opció d'esquerres conjunta a l'Ajuntament

Per Redacció

Foto conjunta d'alguns dels representants d'ambdues formacions
Foto conjunta d'alguns dels representants d'ambdues formacions | Cedida

Aliança entre Comuns de Cambrils i Podem Cambrils per treballar per una opció d'esquerres a l'Ajuntament de Cambrils. Les direccions de les dues formacions s'han reunir per crear un espai de "confluència progressista obert a totes les persones que s'identifiquin amb aquesta línia política".

Aquest passat dimecres, ambdues executives es van reunir a Cambrils per traçar el camí i l'agenda que els portarà a treballar de forma conjunta de cara a les properes eleccions municipals. En aquesta reunió es van posar en comú els objectius fonamentals que ambdues formacions estimen prioritaris i que afecten al dia a dia de tots els ciutadans i ciutadanes de Cambrils: l'estat dels barris, l’habitatge, l'educació o el treball han estat alguns dels temes tractats en aquesta primera trobada.

L'objectiu és convertir-se en "l'espai progressista de referència al nostre municipi"

Per altra banda, s'ha establert la necessitat de mantenir uns contactes fluids i periòdics entre les dues formacions que assegurin el debat i el seguiment conjunt de les línies bàsiques d'actuació a nivell municipal. L'objectiu és convertir-se en "l'espai progressista de referència al nostre municipi", treballant de forma unitària perquè Cambrils es torni l'any 2023, en un lloc on les polítiques socials i la salvaguarda de la dignitat de les persones marquin la tònica general a l'Ajuntament.

Ambdues forces polítiques han decidit, a més, apostar per una confluència progressista més àmplia realitzant una crida a la unitat a totes les persones, associacions, partits i col·lectius que s'identifiquin amb aquesta línia política. Finalment, les dues direccions remarquen que la reunió va ser productiva i il·lusionant, destacant la necessitat ineludible d'unir esforços amb un objectiu comú, demostrant que és el moment del canvi i que "una altra forma de fer política municipal a Cambrils és possible".

Comenta aquest article