Esports

Futbol

El Cambrils Unió aconseguix un empat a la Canonja, rival directe per aconseguir una de les places d'accés al play off d'ascens

L'equip cambrilenc manté la segona posició del grup que el manté en el grup per a disputar la fase d'ascens

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va empatar al camp del Canonja en el partit disputat ahir al matí
El Cambrils Unió va empatar al camp del Canonja en el partit disputat ahir al matí | Ferran Tuset

Futbol                          Segona Catalana                           Subgrup 8A

Canonja CF 1 - Cambrils Unió 1

Alineació: Edgar, Deivid (Amine m.63), Ian Coit, Menacho, Roger Carrio (Agüero m.46), Rubio, Miki, Palau, Ikaro (Felipe m.89), Domínguez i Lladó (Sebas m.84)

Gols: 1-0 m. 9; 1-1 m.11 Menacho

Targetes: grogues a Rubio i Domínguez.

Complicat desplaçament del Cambrils Unió al camp del Canonja, el quart clasificat del grup i rival directe per aconseguir una de les tres places per jugar el "play off" d'ascens, un cop finalitzi aquesta primera fase de la competició.
 Els dos equips van sortir el terreny de joc en busca del gol, des del primer minut i el primer en aconseguir-ho va ser el Canonja, al minut 9, amb una jugada per la banda dreta seguit d'una centrada a l'àrea cambrilenca. La pilota no va ser rebutjada i això ho va aprofitar el conjunt local per a marcar de xut fort i alt, col·locat a la dreta. No obstant el Cambrils Unió no va donar temps al rival per celebrar-ho, ja que dos minuts després aconseguia empatar amb un fort xut ras i a la dreta, a càrrec de Menacho. Després i fins el final del primer temps hi va haver dues ocasions clares per cada equip; per la Canonja al minut 35 i pel Cambrils al 42, a càrrec de Miki.
La segona part va seguir el mateix guió que la primera, amb els dos equips intentant marcar ràpidament. No obstant va ser el Cambrils Unió qui va disposar de tres clares ocasions; una d'Ikaro, una altra del golejador Miki i l'última en que tres jugadors cambrilencs no van encertar a rematar. El partit, finalment, es va acabar amb el repartiment de punts.
El Cambrils Unió hi va posar un molt bon joc i moltes ganes i només li va fer falta finalitzar les ocasions de què va disposar. Per la seva part, el Canonja va basar el seu joc en molta força i pilotes llargues a veure si algun davanter les pescava. Un cop finalitzat el partit el míster cambrilenc Jesús Benito deia: " Crec que els dos equips hem donat per bo el punt aconseguit, i per nosaltres el més important era no perdre".

El Cambrils Unió manté el segon lloc de la classificació, darrera d'un Reddis que encapçala el grup i que ja ha agafat distància respecte als altres equips. Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió jugarà a casa davant el cuer, el Bonavista.

Comenta aquest article