Informació general

Instal·lacions esportives

L'Ajuntament instal·larà tres nous parcs de cal·listènia per practicar esport a l'aire lliure

La cal·listènia és una modalitat esportiva que consisteix en l’entrenament dels grups musculars mitjançant el pes corporal

Per Redacció

Model que s'instal·larà als diferents circuits
Model que s'instal·larà als diferents circuits | Cedida

L'Ajuntament instal·larà, properament, tres nous parcs de cal·listènia per practicar esport a l’aire lliure. El Departament d’Esports va detectar la necessitat de comptar amb més espais esportius a l’exterior arran del confinament i les restriccions derivades de la pandèmia. Els nous parcs suposen una inversió de 31.343 euros i es preveu que entrin en funcionament entre els mesos de febrer i març.

S'instal·laran tres circuits

El circuit més gran se situarà a la platja del Regueral, a l’alçada dels carrers de Montbrió, de Vila-seca i de la Frau, on hi ha els principals equipaments esportius de platja. En aquesta cèntrica zona també s'hi ubicaran dos nous camps de mini futbol platja/handbol, se substituiran els equipaments de vòlei platja per uns de nous, i es redistribuiran els elements existents per un millor aprofitament de l'espai.

El segon circuit s’instal·larà a la mateixa platja, a l’alçada de la rambla del Regueral, on antigament hi havia un petit parc infantil del que només en queda una piràmide, que s'integrarà al nou parc de cal·listènia, tenint en compte que a l'altre costat de la riera hi ha un altre parc infantil.

Finalment, el tercer parc s’ubicarà a La Llosa-La Dorada, a l’alçada del carrer d'Auguste Renoir. Es tracta d’un punt amb moltes zones verdes i pas constant d'esportistes. La cal·listènia és una modalitat esportiva que consisteix en l’entrenament dels grups musculars mitjançant el pes corporal i l’alternança de moviments de tensió, dinàmics i explosius, introduint-hi acrobàcies en la pràctica del free style.

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que l’objectiu de l’actuació és potenciar la pràctica esportiva a l’aire lliure i atendre les peticions rebudes. A més ha comentat que les ubicacions dels nous parcs s’han escollit per proximitat amb altres serveis similars o zones de pas d’esportistes. 

Comenta aquest article