Societat

Carnaval

Es presenta la Colla Jove Cambrils, una nova comparsa per participar a la rua de Carnaval

La colla ja disposa d'una seixantena de persones i fa una crida a qui vulgui incorpora-s'hi que ho pot fer abans del 30 de gener

Per Redacció

Imatge del logotip de la Colla Jove Cambrils
Imatge del logotip de la Colla Jove Cambrils | Cedida
El Carnaval 2022 a Cambrils comença a prendre forma. Exemple d'això és la creació de nous grups i comparses que volen participar a la festa. Aquest és el cas de la Colla Jove Cambrils, un nou projecte que s'ha posat en marxa gràcies a la implicació d'un grup d'amics que tenen l'objectiu de formar una comparsa i crear una carrossa per participar a la rua de Carnaval, prevista per al dissabte 26 de febrer. L'eslògan del grup és "Tenim ganes de festa!" i animen a tot el jovent cambrilenc a participar-hi i passar una bona estona a la propera rua de Carnaval. 
 
Des del grup volen fer una crida a tots els joves cambrilencs que es vulguin sumar a la colla. Actualment, ja hi ha una seixantena de persones inscrites i estan fent difusió d'aquesta iniciativa a través de les xarxes socials, tant a Instagram com a Facebook amb el nom @collajovecmb. El preu d'inscripció és de 20 euros per persona, amb la disfressa inclosa. El termini d'inscripció és fins el 30 de gener. La inscripcio es realitza a través d’un formulari fixat a la biografia del perfil d’Instagram de la colla. Si alguna persona no te Instagram, cal que enviï un missatge al correu, collajovecmb@gmail.com i es posem en contacte.
 
 

Comenta aquest article