Informació general

Nàutica

El Club Nàutic Cambrils millora el manteniment i l'accessibilitat de la zona del port

La feina de manteniment i de millora per part de l'entitat és diària i constant, per això, en les properes setmanes es duran a terme noves intervencions

Per Redacció

Imatge d'una part de les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils
Imatge d'una part de les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils | Cedida

En els darrers mesos el Club Nàutic Cambrils ha posat especial èmfasi en la millora del port, intensificant les mesures de manteniment i adequació de la zona per oferir als socis i usuaris la millor versió d’aquestes instal·lacions. La feina de manteniment i millora és diària i constant, per això en les properes setmanes es duran a terme noves intervencions. Entre les actuacions previstes hi ha moure pedres que dificulten o impedeixen atracar correctament a la L3 i L4, a banda de netejar l’escullera del moll de Ribera de parts de  l’antic pantalà i algunes pedres entre la R4 i R3. A més, es mouran peces que dificulten o impedeixen lleugerament algunes maniobres dels vaixells als pantalans L0/1 i L1/2. Per altra banda, aquells vaixells atracats a les T dels pantalans es reubicaran per permetre que aquests espais quedin reservats per maniobres d'emergència.

Restringit el pas al moll de Ribera de patinets i bicicletes

Una de les actuacions que ja s’ha dut a terme és restringir el pas al moll de Ribera de patinets i bicicletes, que dificultaven la conservació de les tasques de neteja i suposaven un problema per garantir la seguretat dels usuaris i usuàries dels pantalans. Per aquest motiu també, per exemple, el pantalà comercial L0 s’ha deixat lliure de passarel·les, mànegues d’aigua i llum i d’altres impediments que dificultaven la circulació dels usuaris. En aquest sentit, cal recordar que els pantalans són d’ús públic i en benefici de tots els usuaris, és important que es mantinguin el més buits i alliberats possible retirant mànegues o sobrants dels amarraments.

L’equip del Club Nàutic Cambrils manté el seu pla de treball intensiu de millora i manteniment de la zona del Port i queda la disposició dels usuaris per tal d’ajudar-los en allò que sigui necessari.

Comenta aquest article