Informació general

Política

Cambrils en Comú (CeC) elegeix la nova executiva local amb la vista posada en les properes eleccions municipals

La única llista que es va presentar va ser la integrada per Rosita Martínez, Jordi Barberà, Maite Garcia i Salvador Matas dels quals Rosita Martínez i Jordi Barberà en seran els nous coordinadors

Per Redacció

D'esquerra a dreta; Salvador Matas, Rosita Martínez, Maite Garcia i Jordi Barberà, la nova executiva de Cambrils en Comú
D'esquerra a dreta; Salvador Matas, Rosita Martínez, Maite Garcia i Jordi Barberà, la nova executiva de Cambrils en Comú | Cedida

Cambrils en Comú ja disposa d'una nova executiva local que ha sortit després del procés que es va engegar a la III Assemblea Nacional de Catalunya en Comú. La única llista que es va presentar va ser la integrada per Rosita Martínez, Jordi Barberà, Maite Garcia i Salvador Matas. D'aquests quatre, Rosita Martínez i Jordi Barberà seran a partir d’ara els nous coordinadors de Cambrils en Comú que també seran els portaveus oficials de la formació.

L’executiva local és l’òrgan que ha de treballar en els propers mesos per consolidar la formació de cara als reptes electorals dels pròxims anys, especialment les eleccions municipals que s'han de celebrar el maig de 2023. Tal i com estableixen els estatuts de Catalunya en Comú es va convocar una assemblea presencial i els assistents, després d’escoltar la presentació de la candidatura, van aprovar per unanimitat la llista presentada.

Aposta per la unitat de les esquerres

Segons han manifestat a través un comunicat, "Cambrils en Comú vol recuperar i mantenir la tradició de l’esquerra transformadora que ha tingut, durant la democràcia, representació al consistori cambrilenc, primer com a PSUC, Iniciativa-Verds, ICV-EUiA i posteriorment amb la fórmula més amplia de l’Assemblea de Cambrils. Aquesta formació municipalista va obtenir un regidor durant el mandat 2015- 2019 i que en les passades eleccions va quedar a les portes de tornar a entrar al consistori. Des de Cambrils en Comú es fa una crida a la unitat, especialment a Podem Cambrils, per buscar aquest punt d’unió que permeti avançar amb fermesa i evitar que el vot de l’esquerra transformadora es quedi sense representació al consistori".

Cambrils en Comú ratifica l’aposta per la unitat per aconseguir que les esquerres retornin al consistori cambrilenc,“amb les lliçons apreses en les darreres eleccions municipals, en què l’excessiva dispersió de les llistes presentades junt amb el fraccionament de darrera hora del nostre espai electoral va impedir obtenir bons resultats, des de Cambrils en Comú volem fer un treball centrat a nivell municipal, que busca sumar forces per a bastir una alternativa a les properes eleccions municipals”, assenyalen els nous coordinadors.

Cambrils en Comú fa una crida a tots els cambrilencs i cambrilenques que tinguin ganes de treballar per la unió de l’esquerra a sumar-se al projecte i manifesten que ho poden fer a través del mail encomucambrils@gmail.com i també dels diferents perfils a les xarxes socials (facebook, twitter i instagram.)

Comenta aquest article