Esports

Vela

La regata Territori Mestral N2 Optimist, primera cita de l’any al calendari esportiu del Club Nàutic Cambrils

Per primer cop en una competició a Catalunya s’utilitzarà un sistema de dispositius GPS que permetrà fer el seguiment a temps de real de les embarcacions participants

Per Redacció

Embarcacions d'Optimist davant el litoral cambrilenc, aquest darrer cap de setmana
Embarcacions d'Optimist davant el litoral cambrilenc, aquest darrer cap de setmana | Lluís Rovira i Barenys

El Club Nàutic Cambrils ultima els detalls de la que serà la seva primera gran cita esportiva del calendari de 2022. La regata Territori Mestral té programades sis proves a disputar en dos dies, el 22 i 23 de gener. Més de 150 regatistes de 16 clubs de Catalunya de les categories G1 i G2 d’Optimist participaran a la regata. La competició forma part del circuit català d'Optimist, que va començar el setembre a l'Escala i finalitzarà al mes de febrer al Garraf.
La regata Territori Mestral té com a novetat destacada la instal·lació de dispositius GPS a cada una de les embarcacions participants i això permetrà fer el seguiment de la regata a temps real. El Club Nàutic Cambrils aconsegueix així organitzar la primera competició a Catalunya en la qual es farà ús d'aquests dispositius. La iniciativa és possible gràcies a la col·laboració de l'empresa Dream Flyers.

El seguiment de la regata a temps real es podrà fer a través del web de Metasail, el fabricant dels dispositius. El CNCB organitza amb moltes ganes la primera regata de l'any a casa, prioritzant el compliment de la normativa en relació al Covid tenint cura de totes les mesures sanitàries per garantir la seguretat de participants i assistents.

Comenta aquest article