Esports

Els atletes cambrilencs tanquen la participació als campionats territorials a l'aire lliure amb un total de 23 medalles

Per Pere Ferrando



L'equip S-14 del Club Atletisme Cambrils va guanyar la competició amb un ampli marge de 6 punts
El passat cap de setmana es va disputar a Camp Clar la tercera jornada dels campionats territorials a l’aire lliure en les categories aleví, infantil i cadet. En les categories S-14 i S-18, les atletes del Club Atletisme Cambrils van fer una molt bona actuació i van guanyar en les dues categories.

L’equip femení S-14 va guanyar la competició amb un marge destacat de 6 punts sobre les noies de l’equip Atletisme Terres de l’Ebre. D’altra banda, l’equip femení S-18 va assolir la victòria en disputada lluita amb les atletes del Gimnàstic de Tarragona, i van guanyar-lo amb 1 sol punt d’avantatge.

En l'equip S-18 hi competien Tania Borrero en els 100 metres llisos, Elisa Laguna en els 100 metres tanques, Judith Codorniu en salt d’alçada, Sílvia Gutiérrez en salt de llargada, Sandra Álvarez en llançament de pes i en els relleus 4 x 100 metres llisos, Judith Codorniu, Sílvia Gutiérrez, Tania Borrero, Elisa Laguna.

En l'equip S-14, hi van prendre part Iara Masaguez en els 80 metres llisos, Carolina Molina en els 600 metres llisos, Aida Gámez en els 60 metres tanques, Alba Mena en el salt d’alçada, Inés Moya en el salt de llargada, Anastasiia Skrynnyk en el llançament de pes, Laura Gámez en el llançament de disc i en els relleus 4 x 60 metres llisos, Aida Gámez, Laura Zaragoza, Carolina Molina i Alba Mena.

Un total de 23 medalles

A nivell individual els 17 participants del Club Atletisme Cambrils van assolir la millor estadística de les tres jornades: 23 medalles (7 d’or, 6 d’argent i 10 de bronze).

Sílvia Gutiérrez va aconseguir l'or als 100 metres tanques, l'argent al salt d'alçada i el bronze al salt de llargada; Laura Gámez, va aconseguir l'or als 80 metres tanques, l'argent al llançament de pes i el bronze en el salt d'alçada; David Álvarez, l'or en el llançament de pes, el bronze en el salt de llargada i el bronze en el llançament de disc; Tania Borrero, l'or en el llançament de pes i l'argent en el llançament de disc; Inés Moya, l'or en el salt d'alçada i el bronze en el llançament de pes; Anastasiia Skrynnyk l'or en el llançament de pes; Carolina Molina, l'or en els 600 metres llisos; Judith Codorniu, l'argent en els 100 metres tanques, el bronze en el salt de llargada i el bronze en el llançament de pes; Álvaro Díez, l'argent en el salt d'alçada; Pau Gimeno, el bronze en el salt d'alçada; Alba Mena, el bronze en el llançament de disc, i en els relleus l'equip format per Judith Codorniu, Sílvia Gutiérrez, Tania Borrero i Elisa Laguna, l'argent en els 4 x 100 metres llisos, i el format per Aida Gámez, Laura Zaragoza, Carolina Molina i Alba Mena, el bronze en els 4 x 60 metres llisos.

En el total de les tres jornades individuals, els atletes locals van assolir vora el 20% de les medalles en joc i va ser el segon millor club de la demarcació en aquest apartat darrere els atletes del Gimnàstic de Tarragona.

1 rècord de Cambrils

La Sandra va millorar el rècord juvenil i absolut de llançament de martell que havia batut la setmana passada, apropant-se a la marca mínima de participació als campionats d’Espanya (35,00 metres).

12 marques mínimes per participar als campionats de Catalunya

En aquest campionat els atletes cambrilencs van assolir 12 marques mínimes per participar als campionats de Catalunya. Sandra Álvarez va assolir-la en el llançament de martell, Elisa Laguna en els 100 metres tanques, Sílvia Gutiérrez en el salt de llargada, Anastasiia Shrynnyk en els 80 metres llisos i en el llançament de pes, Pau Gimeno en els 1.000 metres llisos, Laura Gámez en els 80 metres tanques, Carolina Molina en els 60 i els 600 metres llisos, David Álvarez en els 60 metres tanques i Aida Gámez també en els 60 metres tanques.

Dins l’estadística també cal afegir que, a més de totes les marques esmentades, es van aconseguir 13 noves millores de marques personals i 14 noves entrades al rànquing top 10 de tots els temps. Aquest rànquing dóna cabuda a les 10 millors marques de cada prova i cada categoria des de la fundació del club.

S’han acabat els campionats territorials. A partir d’ara, les expectatives creades han de poder ser transmeses als campionats de Catalunya que comencen aquest proper cap de setmana.

Comenta aquest article