Societat

Solidaritat

L'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada fa una donació de 13.500 euros a entitats locals i de La Palma

Durant el 2021 s’ha fet una important donació al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona

Per Redacció

Donació al Banc dels Aliments de Tarragona entregada per Jordi Pelfort en memòria del seu pare Josep
Donació al Banc dels Aliments de Tarragona entregada per Jordi Pelfort en memòria del seu pare Josep | Cedida

Un cop finalitzat un any que ha tornat a ser molt complicat per al sector turístic de la Costa Daurada, un grup d'empreses de l'allotjament turístic ha fet una important donació a entitats locals i de La Palma a través de l'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada.

Aquesta associació benèfica va néixer l’any 2020 amb l'objectiu d'organitzar esdeveniments 100% solidaris i tot el que es recapti en aquestes cites es donarà, principalment, a entitats socials del territori i d’altres associacions o fundacions que investiguin per a la cura de malalties. Donades les circumstàncies especials provocades per la Covid, encara no s’ha pogut organitzar cap esdeveniment. Tot i això, l’Associació Benèfica Turística ha tornat a fer una donació durant el 2021 de 13.500 euros que se suma a la de 16.000 euros que va fer l’any 2020. Així doncs, gairebé 30.000 euros en els darrers dos anys.

Durant el 2021 s’ha fet una important donació al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. Aquesta acció s’ha fet en memòria i honor al difunt col·laborador Josep Pelfort, executiu i persona de rellevància al sector turístic de la Costa Daurada. L’entrega de la donació va anar a càrrec del seu fill, Jordi, president d’una gran cadena hotelera internacional i que actualment resideix al Canadà. També s’han fet donacions a Càritas Salou i als damnificats pel volcà de La Palma.

L'Associació Benèfica Turística de la Costa Daurada és una associació sense ànim de lucre oberta a la participació i col·laboració de tots aquells empresaris del sector de l'allotjament de la zona