Esports

Bàsquet

El CB Cambrils s'endú una àmplia victòria, a casa, contra el CB Morell en el seu primer partit de l'any

Els cambrilencs van tornar a deixar l'equip rival per sota dels 50 punts d'anotació i, a més, sis jugadors de l'equip van fer més de 10 punts

Per Redacció

El CB Cambrils va guanyar amb solvència al CB Morell en el partit disputat aquest passat diumenge al matí al Palau Municipal d'Esports
El CB Cambrils va guanyar amb solvència al CB Morell en el partit disputat aquest passat diumenge al matí al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet  -  Tercera Categoria      Fase prèvia      Grup 9

CB Cambrils 86 - CB Morell B 45

Raúl Martínez (4), Pere Tost (10), Oscar Font (5), Ferran Torres (12), Marc Gené (11) – Roger Audi (7), Rubén Martínez (12), Pablo Rodríguez, Pau Escrivà (3), Enric Maduell (10), Rubén Molina (12)

3 Triples (1 Audi, 1 Tost, 1 Escrivà). 15/22 Tirs lliures. 14 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 17-7 / 17-9 / 21-15 / 31-14

Primer partit de l’any de l'equip sènior masculí del CB Cambrils que s'enfrontava al CB Morell B, un equip molt jove amb un joc molt ràpid, però que en tot moment va estar dominat pels jugadors cambrilencs. En aquest partit l’equip va tornar a comptar amb dos jugadors de l'equip júnior masculí: Roger Audi i Pablo Rodríguez, els quals van poder disposar de minuts per ajudar a l’equip i agafar experiència.

El partit va començar amb molt poc encert per part dels dos equips (el marcador fins al minut 5 era de 4-2 pels locals). Poc a poc, però, els cambrilencs van anar agafant avantatge en el marcador. El CB Morell pressionava en defensa a tota la pista i alternava amb alguna defensa zonal per intentar sorprendre als cambrilencs. Malgrat que no es va veure un joc massa fluït, el Cambrils va poder marxar al descans amb una bona diferència (34 a 16) i el partit controlat de cara al segon període.

A l’inici del tercer quart, el CB Morell va intentar reaccionar però sense massa èxit. Els cambrilencs, molt concentrats en defensa, no es van deixar sorprendre i van anar ampliant la diferència en el marcador recuperant pilotes i sortint al contraatac. Aquesta tònica va continuar al darrer quart del partit fins assolir el resultat de 86-45 final. Els cambrilencs van tornar a deixar l'equip rival per sota dels 50 punts d'anotació i, a més, sis jugadors de l'equip van fer més de 10 punts. Per tant, bon partit de tota la banqueta cambrilenca tant en atac com en defensa.

El proper partit serà a la pista del CB Montblanc el dissabte 22 de gener a les 18:00 h. Aquest serà l'últim partit de la primera volta de la lliga.

 

Comenta aquest article