El Cambrils Unió «regala» dos punts en la seva visita a Montblanc

Nova ensopegada del Cambrils Unió, aquesta vegada a Montblanc, on l'equip cambrilenc tan sols va poder empatar a un gol tot i disposar de clares ocasions per guanyar el partit

El Cambrils Unió va empatar en la seva visita al camp del Montblanc
El Cambrils Unió va empatar en la seva visita al camp del Montblanc | Ferran Tuset

Futbol                   Segona Catalana                   Subgrup 8 A

CF Montblanc 1 - Cambrils Unió 1

Alineació: Edgar, Deivid (Amine m.62), Ian Coit, Domínguez, Roger Cunyat (Pau Prados m.67), Menacho, Roger Carrió (Agüero m.62), Rubio, Palau, Ikaro i Lladó

Gols: 1-0 m. 51; 1-1 m. 77, Pau Prados

Targetes: grogues a Menacho i Amine (6 targetes grogues al Montblanc).

Nova ensopegada del Cambrils Unió, aquesta vegada a Montblanc, on l'equip cambrilenc tan sols va poder empatar a un gol tot i disposar de clares ocasions per guanyar el partit i endur-se els tres punts. Però, incomprensiblement, els cambrilencs ho van desaprofitar.
El partit es va disputar aquest passat dissabte a la tarda amb força fred. En els primers quinze minuts semblava que el Cambrils Unió anava a sentenciar el partit, poc a poc va baixar revolucions i tot i dominar tant amb el joc i sobre el camp,  no va ser capaç de crear ocasions de perill. L'única ocasió clara la va tenir Lladó, en el minut 43, quan després d'haver driblat el porter i sense ningú sota pals, xutava la pilota al lateral dret de la porteria. El Montblanc, per la seva part, no va fer ni un xut a la porteria cambrilenca.
Poc després de l'inici del segon temps, al minut 51, un contraatac del Montblanc va culminar amb l'1 a 0, i en l'única ocasió que va xutar a porta en tot el partit. Set minuts després, Deivid per part del Cambrils Unió, estavellava la pilota al pal dret de la porteria del Montblanc en el que era la segona ocasió perduda per part dels cambrilencs. Ja en el minut 77, un atac per la dreta va culminar amb una centrada de Ikaro i Pau Prados aconseguia el gol de l'empat.
Quan es començaven a jugar els minuts de descompte, l'àrbitre va xiular un clar penal sobre Amine. El penal el va xutar Ikaro, ras i pel centre, i el va aturar el porter del Montblanc, desaprofitant la tercera ocasió d'aconseguir la victòria i amb ella els tres punts.

Tot i l'empat i atenent als altres resultats que es van donar a la jornada d'aquest cap de setmana, el Cambrils Unió continua en el segon lloc del grup. Aquest proper dissabte, l'equip cambrilenc juga a casa davant el Riudoms.