El Marina Cambrils empata a casa contra el Vallmoll després de tenir la victòria encarrilada

El Marina va empatar davant el Vallmoll en el partit disputat aquest passat dissabte a l'Estadi Municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol  - Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 3 - Vallmoll 3

El Marina Cambrils va jugar el primer partit de l'any 2022 a casa, aquest passat dissabte a la tarda, contra el Vallmoll. L'equip cambrilenc es va deixar escapar la victòria en els darrers minuts de joc després de tenir-la pràcticament encarrilada. El partit començava amb mal peu per al Marina quan l'àrbitre va xiular un penal a favor del Vallmoll que acabava en gol al quart d'hora de partit. Malgrat aquest primer contratemps, els jugadors cambrilencs es van refer i el gol de l'empat va arribar en el minut 31, mitjançant Said Akbih. Només vuit minuts després, en el minut 39, Boujemaa anotava el segon gol per als locals que els donava tranquil·litat i marxaven al descans amb el marcador a favor. Ja en la segona part, el Marina va saber administrar el seu avantatge fins que Boujemaa signava el seu doblet i el tercer per a l'equip, en el minut 79 de joc. Amb el 3 a 1 a favor semblava que els tres punts de la victòria es quedarien a casa, però els visitants van anar a per totes en el tram final de l'enfrontament. En el 84 retallaven distàncies i, ja en el minut 90 de partit, feien l'empat a tres. Un empat amb gust de victòria per al Vallmoll i amb gust de derrota per al Marina que ja tenia el triomf al sarró.

Amb aquest resultat, el Marina se situa en la dotzena posició de la classificació. El proper partit serà el dissabte 22 de gener al camp de la Unió Astorga, equip que ocupa la vuitena posició del grup.