Esports

Judo

El judoka cambrilenc David Sevilla, campió de la Copa d'Espanya infantil

Per Miquel A. Díaz

El judoka cambrilenc David Sevilla en la primera posició del podi
El judoka cambrilenc David Sevilla en la primera posició del podi | Cedida
Aquest passat dissabte 15 de gener, al Pavelló Municipal d'Esports de Ferreries a la ciutat de Tortosa, es va disputar la Copa d'Espanya a la categoria infantil (nascuts 2009-2008). Els esportistes provinents de diferents clubs catalans de judo, així com d'altres punts de l'Estat, Andorra i França van prendre part en un campionat d'un nivell molt alt i que, alhora era classificatori per al campionat d'Espanya de 2022.
 
El judoka cambrilenc David Sevilla Crispi, que va participar al pes de -46 kg, va aconseguir proclamar-se campió en la seva categoria i pujar a la posició més alta del podi. A l'inici del seu campionat, el sorteig li va afavorir i es va poder lliurar del combat de la primera ronda. En la segona ronda es va enfrontar a un judoka de Cantàbria. Aquest combat el va resoldre amb certa facilitat i abans de finalitzar el temps de combat al projectar dues vegades al seu adversari i marcant el punt. En tercera ronda, el cambrilenc va lluitar contra un judoka andorrà. Va ser un combat molt més dur i que li va costar més superar. Després d'esgotar el temps de combat i sense que cap dels dos judokes hagués puntuat, aquest es va haver de resoldre en el temps afegit –golden score–, on el David va projectar al seu contrincant amb la seva tècnica preferida morote seoi nage arribant així a la final. A la final, el cambrilenc es va enfrontar contra un altre judoka català. Després de projectar-lo, immobilitzar-lo i immobilitzar-lo a terra, es va endur el triomf final.
 
Aquest bon resultat fa pronosticar una bona temporada per al judoka del Club Escola de Judo Dojo Cambrils, ja que aquesta competició ha estat com un petit campionat estatal. Un bon inici per començar a agafar rodatge de cara al campionat d'Espanya.
 

Comenta aquest article