Informació general

Veïnat

L'Ajuntament convoca una reunió per reactivar l'Associació de veïns del barri del Port

Per Redacció

Convocatòria de la reunió informativa prevista per al 25 de gener
Convocatòria de la reunió informativa prevista per al 25 de gener | Cedida

L'Ajuntament ha convocat una reunió oberta per reactivar l'Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Port. La trobada es portarà a terme el 25 de gener a les 19:30 hores al Centre Cívic Les Basses (carrer de Sant Pere, 32). Les persones que hi vulguin participar poden confirmar la seva assistència a través del telèfon 977 794579 o al correu participacio@cambrils.cat

El 2020, un grup d'unes 15 persones va tenir l'interès i la disposició de participar en  posar en marxa una nova associació de veïns i veïnes del barri, després que el 2017 es dissolgués la que hi havia hagut anteriorment per manca de relleu generacional. Durant el primer trimestre de l’any es van definir objectius i finalitats i es van fer les primeres reunions per constituir l’entitat però l’arribada de la pandèmia va aturar els esforços col·lectius per tirar endavant la iniciativa.  

Ara, a causa en part de la importància que tindran els obres de transformació urbana de la Rambla de Jaume I, des de la regidoria de barri es considera que per facilitar la interlocució veïnal pot ser interessant disposar d'una associació de veïns i veïns del barri del Port.  El regidor de barri, David Chatelain, ha explicat que l’objectiu és "establir canals de comunicació àgils i estables que ens permetin treballar amb transparència i estar al costat de veïnat i comerços per minimitzar les molèsties i dificultats que causa tot procés de transformació urbana. Som conscients que serà important afrontar entrebancs conjuntament i facilitar tota la informació de les obres", ha afirmat el regidor. En aquest sentit, ha explicat que donar suport al projecte col·lectiu d'una associació veïnal al barri del Port permetrà un exercici de diàleg imprescindible en un projecte d’aquesta envergadura.  

Comenta aquest article