Informació general

Ajut social

Un 20% més de famílies de Tarragona i l'Ebre demanen ajuda a Creu Roja perquè els seus infants rebin joguines

La campanya distribueix més d'11.600 joguines a 3.325 infants vulnerables

Per ACN

Imatge de dues voluntàries revisant les bosses de la Campanya de Joguines de la Creu Roja a Tarragona i l'Ebre
Imatge de dues voluntàries revisant les bosses de la Campanya de Joguines de la Creu Roja a Tarragona i l'Ebre | Cedida a ACN/Adrián Aparicio, fotògraf voluntari de Creu Roja Tarragona
El nombre de persones que han sol·licitat ajuda a la Creu Roja perquè entreguin joguines als menors que tenen a càrrec ha incrementat un 20% al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Creu Roja Joventut ha repartit més d'11.600 joguines a 3.325 infants vulnerables de territori i també s'ha encarregat de recollir, classificar i distribuir-les pels municipis on dona cobertura. Les conseqüències de la pandèmia han perpetuat i agreujat la situació de les famílies més vulnerables i la campanya permet garantir el dret al joc i l'accés a joguines noves dels infants, element essencial per garantir el seu desenvolupament integral, intel·lectual i motriu, i que suposa un eix de socialització fonamental.
 
La Campanya de Joguines de Creu Roja està oberta tot l'any perquè els infants puguin estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies. Són joguines no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

Comenta aquest article