Esports

Aniversari

El Club Atlètic Mont-roig celebra 100 anys d'història

Per Redacció

Escut del centenari del Club Atlètic Mont-roig
Escut del centenari del Club Atlètic Mont-roig | Cedida

Aquest cap de setmana s’engega l’any del centenari del Club Atlètic Mont-roig en el qual està previst que es duguin a terme diferents activitats al llarg de tot l’any. El club ha donat a conèixer algunes de les activitats per commemorar aquesta efemèride.

El primer dels actes se celebra demà 14 de gener a les 19:00 h, al Centre cultural Església Vella de Mont-roig del Camp, on es presentarà la samarreta oficial commemorativa del centenari i on també s’inaugurarà l’exposició "Cent anys d’història del Club" amb fotografies, objectes i documents recopilats tant per veïns del municipi com per l’ACAM, l’Associació Cultural Arxiu i Memòria de Mont-roig del Camp. L’acte comptarà amb l’assistència de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el diputat de Cultura, Juanjo Garcia; membres del consistori municipal i els delegats territorial i comarcal de la Federació Catalana de Futbol.

Derbi local entre el Club Atlètic Mont-roig i el Miami Futbol Club

Dissabte 15 de gener a les 16:00 h es disputarà el derbi local entre el Club Atlètic Mont-roig i el Miami Futbol Club, de tercera catalana. Abans de l’inici del partit es presentarà l’himne del centenari. Al llarg de 2022 es duran a terme diferents activitats: xerrades, tornejos, sopars, concerts i diferents actes lúdiques i socials. La intenció és fer com a mínim un acte cada mes. Per al mes de febrer ja està confirmada una xerrada tècnica amb àrbitres de Primera Divisió.

Així doncs, el Club Atlètic Mont-roig entra en la reduïda llista de clubs de futbol centenaris de la província de Tarragona. La fita més destacable va ser el 1970 on va arribar a semifinals del Campionat de Catalunya eliminant el Masnou (3a divisió) i caient dignament davant del Rayo Amarillo de Cornellà de Llobregat (3a divisió) que va perdre la final contra el RCD Espanyol. L’anècdota més rellevant seria el partit amistós de la Fira de 1971 quan el C. At. Mont-roig es va enfrontar al Nàstic de Tarragona (2a divisió). Per aquest partit l’equip es va reforçar amb jugadors de luxe com el mític Ladislau Kubala i els seus companys Biosca i Hanke.

Motor social del poble

El club té més de 175 socis/es, i 215 jugadors/es repartits en 12 equips que competeixen en 10 categories, des dels “babys” fins als veterans i també amb equip femení amateur.

Comenta aquest article