Informació general

Política

Missatge d'unitat de les direccions de Podem i Comuns al Camp de Tarragona

Ambdues parts han expressat la necessitat de consolidar les candidatures municipals unitàries existents, crear-ne de noves, créixer en nombre de representants

Per Redacció

Imatge de la trobada d'ahir a Vila-seca
Imatge de la trobada d'ahir a Vila-seca | Cedida

Les direccions de Podem i Comuns al Camp de Tarragona han volgut enviat un missatge d'unitat. Ambdues parts han expressat la necessitat de consolidar les candidatures municipals unitàries existents, crear-ne de noves, créixer en nombre de representants públics al territori i teixir aliances més enllà de les sigles. El cambrilenc Salvador Matas –responsable de Finances dels Comuns al Camp de Tarragona– i la portaveu de Podem Cambrils, Leticia Menéndez, van ser presents a la trobada.

Ahir dimarts al matí va tenir lloc una reunió entre les direccions territorials dels Comuns i Podem al Camp de Tarragona. La seu de Vila-seca en Comú va ser el lloc escollit per reunir-se i començar a traçar les línies mestres del camí que hauran de recórrer conjuntament cap a l'horitzó de les eleccions municipals de 2023. En aquesta reunió es van abordar els diferents conflictes i reptes del territori en matèria de transició ecològica, mobilitat, indústria, treball, etc. També van posar en comú els diferents reptes organitzatius i polítics als quals s'enfronta la formació actualment a les diferents localitats del Camp de Tarragona.

Les direccions van sortir satisfetes d'aquesta trobada, amb unes premisses clares de mantenir contactes constants i fluids entre les direccions territorials, posar fil a l'agulla a les diferents realitats locals des del respecte i treballar plegades per garantir la unitat de l'espai d'En Comú Podem a cada poble i ciutat del territori, comptant amb tothom que vulgui sumar al projecte.

Declaren que "En Comú Podem ha de ser l'espai referent de l'esquerra alternativa al Camp de Tarragona i no imaginen cap altre final al repte de les eleccions municipals del 2023, que la d'un espai consolidat i unit."

Comenta aquest article