Esports

Atletisme

L'atleta Emma Taggi queda en la quarta posició del Cros d'Elgoibar en la categoria s-16

És un dels millors cros del món que està inclòs al Calendari Mundial de Cros de la Federació Internacional d'Atletisme

Per Pere Ferrando

Emma Taggi durant la disputa del cros
Emma Taggi durant la disputa del cros | Cedida

Aquest passat diumenge 9 de gener es va disputar el Cros d'Elgoibar. És un dels millors cros del món que està inclòs al Calendari Mundial de Cros de la Federació Internacional d'Atletisme. Per aquest motiu, la Federació Catalana hi participa presentant atletes com a Selecció Catalana. De part del Club Atletisme Cambrils dues han estat les atletes convocades com a integrants de la Selecció Catalana. Maria Taggi a la categoria S-18 i la seva germana Emma a la categoria S-16.

El circuit de cros estava situat al voltant de la pista d'atletisme d'Elgoibar. La pluja caiguda durant tota la setmana va provocar que el circuit estigués ple de fang. A aquest fet cal sumar que el dia de la cursa va continuar plovent de forma feble i que bufava un vent d’intensitat moderada, condicions que van endurir el Campionat de forma notable.

A la categoria S-16 hi havia 49 atletes inscrites. L’Emma es va situar inicialment en posicions capdavanteres. Posició que va mantenir, acabant en 4a posició, essent la 2a atleta de la selecció en arribar a meta. A la categoria S-18 hi havia 60 atletes inscrites. La Maria també va sortir en posicions capdavanteres, arribant a estar en posició de podi a meitat de cursa. A la darrera volta, va acusar l’esforç i va cedir algunes posicions, arribant a meta en 7a posició, essent la 5a atleta de la selecció en arribar a meta.

L'atleta Maria Taggi en la tercera posició de la imatge

5 km a la Cursa "Crematorrons" de Miami Platja

El mateix diumenge es va disputar la Cursa Crematorrons a Miami Platja. De part del Club Atletisme Cambrils hi van participar dues atletes a la distància de 5 km. L'Elisa Laguna i la Marina Sarrià.

El circuit estava situat al voltant de la platja Cristall del municipi veí. La cursa va estar marcada per un fort vent que va impedir la consecució de bones marques. Amb 79 atletes inscrites, l'Elisa i la Marina van entrar juntes a meta a les posicions 9 i 10 respectivament, en una cursa on van anar de menys a més, recuperant posicions a mesura que avançava la cursa.

A dalt, Marina Sarrià i, a sota, Elisa Laguna durant la cursa disputada a Miami Platja

 

Comenta aquest article