Natació

El Cambrils Club Natació enceta l'any amb tres medalles als campionats de Catalunya d'Hivern

Albert Blanch va aconseguir una medalla d'or i una altra de plata, mentre que Vero Karen Delgado es va penjar una medalla d'or

Imatge d'alguns dels nedadors del Cambrils Club Natació que van competir als campionats | Cedida

Una delegació del Cambrils Club Natació va competir, aquest passat cap de setmana, als Campionats de Catalunya d'Hivern 2021-2022 a Sabadell. Els nedadors cambrilencs van assolir uns bons resultats amb tres posicions de podi. Aquestes van anar a càrrec de Vero Karen Delgado que va quedar primera classificada als 400 lliures femenins en la categoria de +45 amb un temps de 5:54:75 i 416 punts de la taula catalana; Albert Blanch que va ser primer als 200 estils +25 (amb un temps de 2:26:21 i 538 punts) i va quedar segon als 100 lliures +25 (amb un temps de 56:22 i 600 punts). La resta de resultats van ser els següents: Vero Karen Delgado va ser cinquena en els 200 lliures +45 (amb un temps de 2:46:58 i 432 punts); Iga Karolina Gawronska va ser 7a als 50 lliures + 30 (amb un temps de 38:11 i 288 punts), mentre que Pep Anglès va assolir la cinquena posició als 200 esquena +55 (amb un temps de 1:29:83 i 310 punts) i el 8è lloc als 200 lliures +55 (amb un temps de 2:46:79 i 364 punts).

A dalt, Albert Blanch que va aconseguir una medalla d'or i una altra de plata i, a sota, Vero Karen Delgado que va guanyar una medalla d'or

Trofeu DS Nedador de Reis, a Banyoles

D'altra banda, al Trofeu DS Nedador complert de Reis 2022 que es va fer al Club Natació Banyoles el 8 de gener, els resultats van ser els següents: Blanca Castellví, va quedar 24a de 50, en la categoria de 12 anys femení i Nil Moya, 13è de 47, en la categoria 13 anys masculí.

Els dos van nedar 100 metres de cada estil, i els dos es van classificar entre els 24 millors de Catalunya sumant les 4 proves. L'accés entre els 24 millors, els va fer disputar la prova de 100 estils, on la Blanca va quedar en 24ena posició final i el Nil en 9a posició.