Camp

Formació

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp va oferir formació a 170 persones durant el 2021

Per Redacció

Imatge d'una de les sessions formatives del Servei de Primera Acollida
Imatge d'una de les sessions formatives del Servei de Primera Acollida | Cedida

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp ofereix un seguit de cursos per facilitar viure i treballar a Catalunya a través de l’acompanyament, la formació i la certificació d’uns coneixements mínims. Els continguts d’aquests cursos es divideixen en tres mòduls; A, B i C i els alumnes que els finalitzen tenen accés al certificat de primera acollida. Enguany prop de 170 persones han formalitzat l’accés al Servei de Primera Atenció i, actualment, 42 persones ja han aconseguit superar els tres mòduls i obtenir el certificat.

Cursos en línia

També s’han ofert una formació integral en línia dels tres mòduls a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i una formació d’alfabetització en línia a Miami Platja, on hi han participar unes 35persones juntament amb el suport de l’entitat Avantebre i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania.

Servei de Primera Acollida

Des del Consell Comarcal del Baix Camp es presta aquest Servei de Primera Acollida, que rep el cofinançament de la Direcció i General de Migracions, Refugi i Antiracisme de la Generalitat de Catalunya (DGMRA) i el Fons Social Europeu de la Unió Europea, per tal de promoure la formació i informació de les persones nouvingudes i proporcionar una certa autonomia personal i la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

Comenta aquest article