Informació general

Participació Ciutadana i Joventut

L'Ajuntament adequarà les antigues dependències de TV Cambrils com a seu dels escoltes i de l'associació de veïns de l'Eixample Platja

Per atendre les necessitats d'espai d'ambdues entitats, l'Ajuntament vol posar a disposició aquest espai que es troba ubicat al mateix edifici on actualment hi ha Ràdio Cambrils

Per Berta Ruiz

Aspecte actual de les antigues dependències de TV Cambrils
Aspecte actual de les antigues dependències de TV Cambrils | Cedida

Des dels departaments de Participació Ciutadana i de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils s'està treballant en l'adequació de les antigues dependències de Televisió de Cambrils per tal que sigui la seu de l'associació de veïns de l'Eixample Platja i de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar. De fet, el passat 15 de desembre, en el marc del Consell de Barri de l'Eixample Platja es donava a conèixer aquesta proposta per part del consistori per tal de donar sortida a una "reivindicació històrica".

Per atendre les necessitats d'espai d'ambdues entitats, l'Ajuntament vol posar a disposició aquest espai que es troba ubicat al mateix edifici on actualment hi ha Ràdio Cambrils, al passatge de la rambla de Jaume I número 35. Així doncs, els antics estudis de televisió donaran cabuda a les activitats de l'associació veïnal i també a les activitats de l'Agrupament Escolta Gent de Mar. Cal destacar que el plató de televisió no es va arribar a estrenar mai, tot i que la resta de l'espai sí va estar en funcionament els poc més de sis anys que va estar en emissió. Recordem que Televisió de Cambrils es posava en marxa el desembre de 2006 i va deixar d'emetre el 30 de gener de 2013.

Un treball conjunt de Joventut i Participació Ciutadana

Sobre aquesta qüestió, dins del seu àmbit de gestió, la regidora de Joventut –Natàlia Pleguezuelos– ha explicat a revistacambrils.cat que, "estem treballant des de Joventut i Participació Ciutadana per adequar aquestes instal·lacions i poder donar un espai a aquestes entitats que ho necessitaven des de fa tant de temps. Estem fent l'adequació de l'espai i de tot el mobiliari perquè en puguin fer ús el més aviat possible. L'objectiu és poder fer la inauguració a meitats del proper mes de febrer, però encara s'està treballant en el tema del conveni de cessió d'ús. S'està treballant de forma transversal per part de la brigada i de prevenció de riscos per enllestir l'espai". Cal destacar que es tracta d'un espai molt gran i ampli que donaria cabuda, sense problemes, a totes dues entitats.

Imatge d'una de les sales de les dependències (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article