Societat

Nadal

El mapping El Nadal de Llum s'acomiada després d'un total de 14 sessions, entre la Vila i el Port

El mapping, d'uns 8 minuts de durada, ha estat una de les novetats d'enguany de l'ambientació nadalenca a Cambrils i ha suposat tot un reclam per al públic familiar

Per Lluís Rovira i Barenys

Projecció del mapping a la plaça de la Vila, ahir a la tarda
Projecció del mapping a la plaça de la Vila, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

El Nadal de Llum, el mapping en 3D que s'ha projectat durant aquestes festes nadalenques a la Torre del Port i als edificis de la plaça de la Vila, va fer ahir a la tarda la seva darrera projecció d'aquesta temporada. El tió i la fàbrica de joguets es van acomiadar, ahir, en la projecció que es va fer a la plaça de la Vila. En total s'han fet 14 sessions, vuit al port i sis a la Vila, amb tres passis del vídeo en cadascuna d'elles. La primera projecció es va fer el passat 15 de desembre a la torre del Port.

El mapping, d'uns 8 minuts de durada, ha estat una de les novetats d'enguany de l'ambientació nadalenca a Cambrils i ha suposat tot un reclam per al públic familiar. El Nadal de Llum ha ofert un espectacle audiovisual amb la seva fusió de la complexitat tecnològica digital combinada amb l'arquitectura. El mapping ha tingut un gran ressò a les xarxes socials i ha atret un nombrós públic en la majoria de les projeccions.

Comenta aquest article