Societat

Animació

«El meu amic Brutus» i tota la seva colla animen els carrers del Port amb jocs i música

Per Redacció

L'os protagonista va estar acompanyat, en tot moment, per una colla de pagesos i un músic que va anar tocant l'acordió
L'os protagonista va estar acompanyat, en tot moment, per una colla de pagesos i un músic que va anar tocant l'acordió | Cedida

El programa Cambrileja el Nadal va oferir, ahir al migdia, una nova actuació d'animació familiar de carrer. En aquesta ocasió, l'espectacle va anar a càrrec de la Companyia Príncep Totilau amb el seu espectacle El meu amic Brutus. Els carrers del Port van ser l'escenari d'aquesta actuació que ja es va poder veure a la Vila, el passat 12 de desembre, amb motiu dels actes culturals de la Festa Major de la Immaculada.

Tota la comitiva, encapçalada per l'os Brutus –de dos metres i mig d'alçada–, va passar per diferents punts del Port com les Escales Reials, el carrer del Consolat de Mar, el carrer del Carme, la plaça del Pòsit i el carrusel que hi ha muntat o la plaça de l'església de Sant Pere. L'os protagonista va estar acompanyat, en tot moment, per una colla de pagesos i un músic que va anar tocant l'acordió. Tots plegats no van dubtar en saludar la canalla que hi havia pel carrer i jugar a diferents jocs tradicionals com curses de sacs o estirar la corda.

Diferents imatges de l'espectacle d'animació de carrer

 

L’Apunt

Les dues darreres activitats, avui, a la Vila i al Port

Després d'aquesta actuació, avui dimarts 4 de gener, es tancarà el programa d'activitats del Cambrileja el Nadal amb dues més, tant a la Vila com al Port. A les 12 del migdia, a la plaça de la Vila, la companyia La Bleda presentarà l'espectacle "El Camí de Nadal", mentre que a les 18 hores, amb sortida des de la plaça de Mossèn Joan Batalla, s'iniciarà el recorregut amb els Snowballs de la Cia Circo-Up.

Comenta aquest article