Esports

Futbol

El cambrilenc Estanis Pedrola podria debutar amb el primer equip del Barça, avui, contra el Mallorca

Estanis, de 18 anys d'edat, va fitxar aquest passat estiu pel Barça per formar part del juvenil A i aquest mes de novembre ja es va estrenar amb el Barça B

Per Redacció

Estanis Pedrola, en un partit d'aquesta temporada
Estanis Pedrola, en un partit d'aquesta temporada | Cedida

El cambrilenc Estanis Pedrola ha entrat per primera vegada en una convocatòria del primer equip del Barça de cara al partit que ha de jugar avui al camp del Mallorca, a partir de les 21 h. La gran quantitat de baixes de jugadors del Barça motivades per la covid i les lesions han fet que Xavi hagi cridat per primera vegada a quatre jugadors del Barça B, un dels quals és l’extrem cambrilenc Estanis Pedrola que en cas de debutar ho faria amb el dorsal 39. Els altres tres jugadors del B que s’estrenen en la convocatòria són els defenses Arnau Comes i Mika Mármol i l’interior Lucas de Vega, als que se sumen dos altres jugadors del B, Álvaro Sanz i Guillem Jaime, que ja havien estat convocats amb anterioritat.

Xavi ha convocat un total de 21 jugadors dels quals n’hi ha 11 amb fitxa del primer equip i 10 del filial . La plantilla del Barça té un total de 16 jugadors de baixa, vuit dels quals ho són per covid.

Del juvenil a la primera convocatòria amb el primer equip en mig any

La trajectòria del jove Estanis Pedrola, de 18 anys d’edat, al Barça en aquest darrer mig any ha estat meteòrica. El mes de juliol de 2021 fitxava pel Barça procedent de la Fundació Futbol Base Reus. Llavors, amb 17 anys, s'incorporava al club barcelonista per formar part de la plantilla del juvenil A del Barça. Aquest passat mes de novembre, Estanis, amb els 18 anys ja complerts, debutava amb el Barça B equip amb el que ja s’ha estrenat com a golejador. Avui, doncs, caldrà veure si disposa d’algun minut per estrenar-se amb el primer equip.

Comenta aquest article