Esports

Natació

El Cambrils Club Natació recupera les activitats per acomiadar l’any 2021

El dijous es va celebrar les 100 x 100 a la piscina municipal i ahir al matí es va fer la Sant Silvestre al mar sortint des de la platja del Cavet

Per Redacció

Participants a la Sant Silvestre, a la platja del Cavet, ahir al matí
Participants a la Sant Silvestre, a la platja del Cavet, ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

Després que l’any passat s’haguessin de suspendre a causa de la pandèmia, enguany el Cambrils Club Natació ha recuperat les dues activitats que, tradicionalment, serveixen per acomiadar l’any: les 100x100 a la piscina i la Sant Silvestre al mar.
El dijous 30 de desembre a la tarda es van nedar les tradicionals 100x100 (100 sèries de 100 metres, és a dir, un total de 10.000m) a la piscina municipal. Aquesta activitat, que es du a terme a tots els clubs de natació en aquesta època, va comptar amb la participació de 23 nedadors de totes les edats. A més de la vessant esportiva, n'hi havia una de solidària, ja que per nedar s’havia de fer una aportació de 5€ a benefici de La Marató de TV3. Es van recaptar un total de 210€.

La Sant Silvestre marítima

Ahir, 31 de desembre a mig matí, acompanyats per les altes temperatures, va ser el torn de la sisena edició de la Sant Silvestre marítima. Donat que l’estat de la mar era immillorable, plana, molt transparent i a una temperatura un pèl més alta del que és habitual per l’època. La vintena de nedadors participants van poder allargar el recorregut, que va anar des de l’espigó de la banda de ponent de la platja del Cavet, fins al petit espigó que hi ha a mitja platja. Els més valents han tornat a fer el trajecte en sentit invers. Al sortir de l’aigua els esperaven gots amb brou i xocolata calenta amb coca i mimoses de l’Aleixar, per recuperar la temperatura del cos.

El comiat de l’any, doncs, ha estat esplèndid en tots els aspectes. El Cambrils Club Natació desitja que l’any que ve sigui ben propici pel Club i tots els socis i que les úniques onades que hi hagi siguin les de la mar.

Nedadors del Cambrils Club Natació participants a la 100 x 100 a la piscina municipal / Foto: cedida

 

Comenta aquest article