El juvenil a un pas de l’ascens a Nacional

Per Ramon Llobet

Partit disputat el 16 d’abril entre el juvenil de l’Escola i el Prat UAE
Una altra fita històrica per a l’Escola, de moment primers classificats i ascens assegurat després de la victòria davant del Blanca Subur per 7-2. L’objectiu, assolit abans de finalitzar la lliga. Ara anem a pel campionat. Ja dèiem el passat mes que era una bona generació de l’Escola. Els que porten el pes de l’equip ja van començar de petitons jugant junts al pati del Vedruna i ben rodejats per la resta de l’equip, i un molt bon treball de Rufino i Torres, fan que la propera temporada podrem gaudir de millor futbol, i més al·licient per a tots els nois de l’Escola que pugen darrere.  Cal dir que a la província no tenim cap equip a Divisió d’Honor i que a Nacional tan sols hi haurà el Gimnàstic de Tarragona i nosaltres; per tant, ja està tot dit.

Un benjamí impressionant guanya la lliga

L’equip benjamí s’ha proclamat campió de lliga sense perdre cap partit i a més s’ha apuntant dues victòries molt significatives en el transcurs de la temporada, 1-2 al camp de l’Espanyol i 1-0 enfront el Barça al torneig de la Canonja. Més no podem demanar d’aquest equip que entrena Gerard Llobet i que fa un futbol preciós i efectiu. La victòria a Reus enfront el Santes Creus, segon classificat, per 1-10 va deixar totalment sentenciat el campionat amb una aclaparadora superioritat. Ara el proper repte és la Copa Nike que es diputa el 13 de maig a Andorra, en què li tocarà enfrontar-se al FC Barcelona, el RCD Espanyol, el CF València i el CF Villareal, o sigui, el futur de la lliga de les estrelles.  Felicitats a tots els jugadors i a l’entrenador per aquest campionat.

El prebenjamí, també campió de lliga

L’equip de Samuel Garcia també ha assolit el campionat, amb tots els partits guanyats. Cal dir que, a més, al torneig de la Canonja van disputar la final enfront el FC Barcelona, i tot i perdre van fer un gran partit. També assistiran a la Copa Nike a Andorra, igual que el benjamí. L’altre dia deia la premsa de Barcelona que el “pre” del Barça portava gairebé 200 gols a favor. Doncs cal dir que els nostres, al pas que van, deuen estar per allí.

Resta de l’Escola

El juvenil B segueix primer classificat, amb totes les opcions de pujar de categoria. El cadet A, lluitant per mantenir la categoria. Queden quatre jornades d’infart. El cadet B, jugant en zona tranquil·la, ja està salvat. Els infantils A-B segueixen fent bons partits, formant jugadors amb els objectius assolits. I els alevins F11 i F7 estan ben situats a la classificació.