Informació general

Formació

Comença el curs d'atenció sociosanitària a persones dependents organitzat per l'Ajuntament

És un certificat de professionalitat de 450 hores adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur

Per Redacció

Imatge del curs formatiu
Imatge del curs formatiu | Cedida

El Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament ha iniciat un curs gratuït d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur.  La formació va començar el dia 13 de desembre i la part teoricopràctica es durà a terme a l’edifici Ateneu en horari de 9:30 a 13:30 hores de dilluns a divendres amb un total de 15 alumnes.

El certificat de professionalitat és un document oficial que acredita les competències professionals i garanteix que la persona que l’obtingui té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral concreta d’acord amb les exigències del mercat de treball. El curs té una durada total de 450 hores, 370 hores de teoria i 80 hores de pràctiques no laborals a empreses del sector com ara residències i centres de dia.

El curs està finançat i organitzat per l’Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya que és l’organisme certificador. Les persones que realitzin el curs tindran l’oportunitat de formar-se en un sector emergent de futur i amb un elevat nivell d’inserció posterior, atès l’envelliment de la població i l’augment de persones en situació de dependència.  

Comenta aquest article