Societat

Activitats nadalenques

El Tió Solidari de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar anima les places de Cambrils la vigília de Nadal

Desenes d’infants cambrilencs van participar a la Cagada Popular del Tió

Per Maria Vidal

L'Agrupament Escolta va fer cagar el Tió tant a la plaça de la Vila com a la plaça de l'església de Sant Pere
L'Agrupament Escolta va fer cagar el Tió tant a la plaça de la Vila com a la plaça de l'església de Sant Pere | Berta Ruiz

L’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar va organitzar, ahir, la Cagada Popular del Tió, un acte que fa anys que forma part del programa nadalenc de Cambrils. La vessant solidària d’aquest tió es troba en què tothom ha de lliurar un aliment de primera necessitat per fer-lo cagar. Els aliments recollits es donen posteriorment a Càritas.

El tió de l’entitat, carregat dalt d’un remolc, va arribar una mica més tard de les 11 h a la plaça de la Vila, on hi va fer la primera parada. Durant una hora, una gran quantitat d’infants es van aplegar al voltant del tió per picar-lo.

Després, el tió va recórrer els carrers de Cambrils acompanyat de nadales fins a arribar a la plaça de l’Església de Sant Pere. Allà, hi va fer una segona aturada, des de les 12.30 h i fins al migdia, per què els infants que es trobaven a la Platja el poguessin fer cagar. En aquest cas, desenes de nens i nenes també es van acostar al tió de l’Agrupament Escolta. Els caps del Gent de Mar van aprofitar l’ocasió per desitjar bon Nadal a tots els cambrilencs.

Detall d'alguns dels xiquets que van fer cagar el Tió, ahir al matí, a la plaça de la Vila

 

Comenta aquest article