Esports

Una expedició "perica" cambrilenca va ser present a la final de Glasgow

Per Redacció



Joan Carles Llaveria, Jordi Canaldas, Joan Carles Llobet, Albert Llaveria, Adolfo Llaveria i Francisco López, el passat dimecres a Glasgow
Una expedició "perica" cambrilenca va ser, el passat dimecres 16 de maig, a la final de la Copa de la UEFA a Glasgow per a donar suport a l'Espanyol. Els sis components d'aquest grup, Joan Carles Llaveria, Jordi Canaldas, Joan Carles Llobet, Albert Llaveria, Adolfo Llaveria i Francisco López van marxar el mateix dia 16, el primer d'ells a les 3 de la matinada i els altres a les 7 del matí.
Els cambrilencs es van reunir amb la resta de pericos desplaçats a Glasgow a la zona de l'Espanyol, al centre de la ciutat, on hi havia actuacions, música i bars preparats.

Tot i la derrota a la tanda de penaltis després d'haver empatat l'Espanyol i el Sevilla a dos gols, els aficionats cambrilencs s'ho van passar molt bé, sense parar d'animar ni un moment el seu equip. Segons comenten, "al final no vam poder guanyar però vam sortir amb la cara ben alta i encoratjats. Això sí, sense veu". Aquests cambrilencs també destaquen el civisme de les dues aficions, la de l'Espanyol i la del Sevilla, "no hi va haver ni un incident. Crec que vam donar una lliçó de civisme als britànics".

Comenta aquest article