Informació general

Vaga

CGT Correus Tarragona anuncia dues jornades de vaga, el 5 i 7 de gener, a totes les unitats de repartiment de la província

Per Redacció

Imatge de l'oficina de Correus de Cambrils
Imatge de l'oficina de Correus de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

CGT Correus Tarragona va comunicar, aquest dimecres, un preavís de vaga per a totes les carteries de Tarragona si no atenen a les seves demandes. La vaga, segons un comunicat emès, donaria cobertura a totes els treballadors de tots els torns que treballin en alguna unitat de repartiment de la província de Tarragona, incloent les rurals, durant els dies 5 i 7 de gener.

Segons la CGT Correus Tarragona, "fa temps que pressionem a la direcció de Correus amb la intenció de frenar la destrucció del servei públic i parar el deteriorament constant de les condicions laborals de la plantilla de Correus. El motiu que ens porta a aquest punt són les noves reestructuracions de les carteries, que comporten una estabilització de la manca d'efectius sumat a una retirada de mobiliari en detriment de la qualitat de treball en les tasques d'interior. Ara mateix tenim personal que ha de classificar les cartes a terra perquè han retirat taules de classificació. Des de la CGT ens oposem al desmantellament del servei públic i a la pèrdua de qualitat del Servei Postal Universal".

En el seu comunicat, reitera que, "no podem admetre la retallada constant de plantilla i de contractació que provoquen unes càrregues de treball inassumibles"

 

Comenta aquest article