Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis desconvoquen les concentracions dels dimecres fins passat les festes nadalenques

Les concentracions s'han desconvocat a causa de la situació sanitària provocada per l'expansió de la covid

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la concentració del dimecres passat en la que hi va participar Jordi Sànchez, secretari general de Junts
Imatge de la concentració del dimecres passat en la que hi va participar Jordi Sànchez, secretari general de Junts | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis per la Independència han desconvocat la concentració d'avui dimecres a la plaça de la Vila degut a la situació sanitària provocada per la variant òmicron. Des del col·lectiu de les Àvies i Avis també s'ha avisat que les concentracions es reprendran passat les festes nadalenques, és a dir, el dimecres 12 de gener si la situació ho permet.

Les Àvies i Avis s'han mantingut dempeus en les seves concentracions dels dimecres a la plaça de la Vila i a l'entorn del mercadet ambulant i les que han anat realitzant al port i només han deixat de fer les concentracions per motius de la pandèmia. L'inici de les concentracions va ser a meitats de febrer de 2018 de manera que aviat es compliran els quatre anys des de l'inici de les reivindicacions, que en un primer moment van ser per la llibertat dels presos polítics i posteriorment es va reorientar per demanar la independència i la creació de la República Catalana.

Comenta aquest article