Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cursa

Iván Docampo i Nur Ortega guanyen la X Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Una imatge de la cursa disputada el passat diumenge
Una imatge de la cursa disputada el passat diumenge | Cedida

Amb un temps de 13 minuts i 30 segons, Iván Docampo González, del club RUNGALICIA-INTERESPORT va ser el primer a creuar la meta de la X Cursa Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, que va tenir lloc aquest passat diumenge 19 de desembre. En la categoria femenina, la guanyadora va ser Nur Ortega, de Vila-seca, amb un temps de 14 minuts i 46 segons. Els resultats d’aquesta cursa solidària, que l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va tornar a organitzar amb el format habitual, es poden consultar a la pàgina web de www.tretzesports.com

En aquesta competició hi van prendre part gairebé 150 persones i s’hi van recaptar 177 euros a favor de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquesta és la quantitat de diners que es va aplegar en total amb el cobrament d’1 euro a les persones que es van inscriure a la cursa, que tenia un recorregut de 4 km (dues voltes a un circuit urbà de 2 km) amb punt de sortida i d’arribada a la Casa de la Vila.

El lliurament dels premis va anar a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; del regidor d’Esports, Diego García; i de la regidora de Turisme, María José Gómez.

Comenta aquest article