El Cambrils Unió arrenca un valuós punt del camp del Reddis, el líder del grup

El Cambrils Unió va aconseguir empatar el partit, jugat a l'estadi municipal de Reus, en el temps de descompte

Llençament de la falta que va suposar el gol de l'empat en el temps de descompte | Ferran Tuset

Futbol               Segona Catalana                          Subgrup 8 A

Reddis 2 - Cambrils Unió 2

Alineació: Egdar, Ian Coit, Domínguez, Roger Cunyat, Roger Carrió (Agüero m.72), Rubio, Miki (Amine m. 80), Palau (Sebas m. 83), Ikaro, Pau Prados (Deivid m. 72) i Lladó

Gols: 1-0 m. 2; 2-0 m. 59; 2-1 m. 63 Ikaro; 2-2 m. 90+3 Agüero

Targetes: grogues a Roger Cunyat, Rubio, Agüero i al segon entrenador David Sánchez.

Partit de la jornada, ahir al matí a l'estadi municipal de Reus, entre el primer i segon classificats, Reddis i Cambrils Unió, que va acabar amb empat a dos gols, resultat idèntic al que es va produir a la primera volta de la competició, en aquella ocasió a l'estadi cambrilenc.
El partit va ser dels que fan afició. A l'estadi municipal de Reus si van aplegar uns 400 aficionats i fins i tot va fer acte de presència l'alcalde de Reus, Carles  Pellicer. Però el que va desentonar va ser el col·legiat Youness al que el partit li va venir molt gran.
Molt aviat se li a posat el marcador en contra al Cambrils, ja que encaixava el primer gol al minut dos després d'un córner. Durant els primers trenta minuts va dominar el Reddis en posició, atac en un joc amb moltes faltes, algunes massa dures, però sense que cap jugador veiés cap targeta. En els quinze minuts restants de la primera part el Cambrils es va treure de sobre la tensió i ja es va acostar a la porteria del Reus. Domínguez fins i tot va estavellar la pilota al pal esquerra de la porteria del Reddis.
El segon temps va començar amb tres targetes pel Reus en els primers cinc minuts. El Cambrils es va posar les piles i va començar a dominar, tancant al Reus al seu terreny i al minut 58 va disposar d'una clara ocasió que un defensa va treure de sota els pals. Però tan sols un minut després, el Reddis marcava el 2-0 en una jugada de contraatac. Continuava dominant el Cambrils Unió i al minut 63 Ian Coit corria la seva banda, centrava i Ikaro escurçava distàncies aconseguint el 2-1. De mica en mica al Reddis arreplegava línies per tal de conservar el seu mínim avantatge a més de perdre temps descaradament i demanant l'hora a l'àrbitre. Mentrestant el Cambrils creia en les seves opcions. Quan ja es jugaven els minuts de descompte, es va produir una falta a tocar de l'àrea gran del Reddis. En una jugada estudiada, Ikaro va amagar de xutar-la però qui ho va fer va ser Agüero, que va aconseguir l'empat a dos després que la pilota toqués el pal de la porteria del Reddis.

Entre aquest resultat i el dels altres partits jugats en la jornada d'aquest cap de setmana, el Cambrils Unió passa a situar-se en quart lloc, i d'aquesta maner queda fora dels tres primers llocs que són els que donen opció a  jugar la lligueta d'ascens. Aquest ha estat el darrer partit de l'any ja que ara es fa l'aturada habitual per les festes nadalenques. El proper partit de lliga del Cambrils Unió serà el 8 de gener, a casa, davant la Floresta.