Societat

Marató de TV3

Els diables Cagarrieres sumen 600 euros per la Marató de TV3 amb l'Encesa solidària

Per Redacció

L'encesa solidària va permetre estrenar-se als més petits en el món del correfoc
L'encesa solidària va permetre estrenar-se als més petits en el món del correfoc | Lluís Rovira i Barenys

El dissabte a la tarda, a dos quarts de set, començava l’acte organitzat per la Colla de Diables Els Cagarrieres de Cambrils per la Marató de TV3 sota el nom d'Encesa solidària. La plaça de la Vila, amb molta gent congregada, va oferir un molt bon ambient tot i la fresca que feia. Sonaven els primers timbals dels Cagarrieres que, juntament amb els Nyanyos, els timbalers petits de Tota l'Endenga, van amenitzar durant tot l’acte al so dels seus timbals i tabals.

I qui posava la llum a l’espectacle van ser totes aquelles persones que van col·laborar amb la Marató i van comprar simbòlicament una carretilla. I, a més, es posaven la casaca, agafaven la maça dels diables i podien tirar i cremar la carretilla. Es veien nens i nenes petits, que es posaven per primera vegada una casaca. Pares, mares, gent gran i jovent que van voler col·laborar per l'ocasió. I així va ser fins gairebé les vuit del vespre. Un no parar de col·laboracions, de gent amb ganes de tirar carretilles per una bona causa.

Des de l’entitat es valora molt positivament aquest acte nou. La recaptació va ser de 600 euros que ahir, el dia de la Marató, es van ingressar.

 

Comenta aquest article