Informació general

Bons resultats dels ciclistes cambrilencs Edgar Curto i Alejandro Sánchez en el Campionat de Catalunya Infantil de Carretera

Per Lluís Rovira i Barenys, Judit Pinazo

Edgar Curto dalt del pòdium aixecant la copa aconseguida en el Campionat de Catalunya Infantil de Carretera celebrat a Palafrugell
El jove ciclista cambrilenc Edgar Curto, de l'equip Torre del Sol, va quedar segon a la cursa de benjamins del Campionat de Catalunya Infantil de Carretera que es va disputar el passat cap de setmana a Palafrugell. La distància a recórrer va ser de 2,5 quilòmetres i el temps que van fer tant el primer classificat com el segon classificat, Edgar Curto, va ser de 5,20 minuts. La diferència entre ells va ser de dècimes de segon. Val a dir que en el moment de la cursa Edgar Curto tenia una mica de febre.

Cinquena posició per Alejandro Sánchez

Per la seva part, el cambrilenc Alejandro Sánchez, en la categoria principiant de primer any, va quedar en cinquena posició en la prova de 5 quilòmetres en la que hi van participar un total de 16 ciclistes de les categories principiants de primer any i principiants de segons any.

Tot i que Alejandro va fer una molt bona sortida, situant-se entre els tres primers, en la segona volta, en un tram on hi havia una mica de pujada, se li va escapar el peu del pedal i va intentar seguir el ritme dels dos, però finalment la cadena va sortir-li de lloc. Alejandro va haver de parar i en el temps que va perdre posant la cadena, van passar-lo set corredors. Finalment Alejandro Sánchez va aconseguir acabar la carrera en cinquena posició, a 41'' del primer classificat.