El Mediterrani guanya in extremis al Futsalpax Tarragona

El Mediterrani va haver de patir per aguantar la victòria ja que el Futsalpax va retallar distàncies i es va col·locar en un 3 a 2 a falta de cinc minuts per a la finalització del partit

Jugadors i tècnics del CFS mediterrani, aquest passat dissabte
Jugadors i tècnics del CFS mediterrani, aquest passat dissabte | Cedida

Futbol sala                   Divisió d'Honor Catalana                   Grup 3

CFS Mediterrani 3 - Futsalpax Tarragona 2

El partit entre el Mediterrani i el Futsalpax, el cuer del grup, va començar amb ocasions clares pels dos equips, combinades amb imprecisions i nerviosisme, que haurien pogut culminar amb el primer gol per qualsevol dels dos contrincants. Amb la segona i tercera rotació de jugadors, el Mediterrani es va anar assentant i va començar a controlar el joc. Tot i això les faltes xiulades en contra van limitar la defensa de l'equip que va haver de ser menys agressiva. En una jugada d'estratègia, David va marcar l'1 a 0. Tot seguit, en dues clares transicions l'equip cambrilenc hauria pogut ampliar el marcador però la defensa tarragonina ho va evitar.
La segona part del partit va començar amb la mateixa tònica amb la que s'havia acabat la primera part i van ser Marc i Rafa que en dues grans jugades de qualitat posaven un 3 a 0 en el marcador. A partir d'aquí el partit va fer un gir vertiginós i de poder posar un 5 a 0 en el marcador el Mediterrani va haver de patir fins el final. En tres minuts se'ls va xiular quatre faltes per mans dels jugadors cambrilencs, mans naturals i rebots que fins aquest partit no es xiulaven. Del refús d'un doble penal el Futsalpax va posar el 3 a1 al marcador. Al minut d'haver encaixat aquest gol una nova errada individual del Mediterrani va suposar el 3 a 2, marcat a porta buida. Els vinc minuts finals van ser de molts nervis pels jugadors cambrilencs ja que veien com se'ls podia escapar la victòria però, per sort, es va poder recuperar la personalitat i el caràcter guanyador necessari per superar aquests moments del partit.

El Mediterrani jugarà el proper partit, que serà el darrer de l'any, aquest proper dissabte 18 de desembre a la pista de l'Alcoletge.