Cultura

Cinema

Acte Cambrils projectarà, aquest dijous, la pel·lícula «Wallay», una mirada sobre el conflicte identitari dels fills dels migrants

Per Redacció

Cartell de la pel·lícula "Wallay"
Cartell de la pel·lícula "Wallay" | Cedida

Acte Cambrils projectarà, aquest proper dijous a les 20.30 hores al Cinema Rambla de l'Art, la pel·lícula "Wallay". Aquesta és una expressió col·loquial utilitzada en alguns països africans que significa "T'ho juro!" i també és el títol de la primera obra de ficció de Beni Goldblat, un director suís establert a Burkina Fasso. En aquest treball, Goldblat ens parla de les contradiccions d'un noi mestís de Lió que és enviat al país d'origen dels pares. És una mirada sensible i original sobre el conflicte d'identitat dels fills dels emigrants. La pel·lícula utilitza el motiu del viatge iniciàtic per explorar les contradiccions del jove protagonista. Al llarg del seu recorregut, l'espectador sabrà reconèixer la recerca de la identitat amb què s'enfronta cadascú, en algun moment de la seva vida. Saber d'on venim, conèixer els elements que ens formen i conciliar-los, si cal, per viure millor el nostre present.

En aquesta sessió, es comptarà amb la presentació a càrrec de l'actriu Adriana Fuertes del Col·lectiu Tinta Negra que mantindrà un diàleg amb la periodista Laura Tarsà.
 

Comenta aquest article