El Cambrils Unió salva un empat contra la Pobla de Mafumet i manté la segona posició de la classificació

L'equip cambrilenc acumula dues derrotes i un empat en les tres últimes setmanes

El Cambrils Unió i la Pobla de Mafumet B van empatar en el partit disputat aquest passt dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol              Segona Catalana            Subgrup 8A

Cambrils Unió 3 - Pobla de Mafumet 3

Alineació: Ramon, Ian Coit, Domínguez, Roger Cunyat, Menacho, Roger Carrió (Agüero m.56), Rubio, Miki, Ikaro (Amine m.83), Pau Prados (Palau m.56) i Lladó

Gols: 0-1 m.29 (p); 0-2 m.32; 1-2 m.45 Menacho; 2-2 m.61 Palau; 2-3 m.80: 3-3 m.86 Amine

Targetes: Cap targeta

Tercera jornada consecutiva sense aconseguir la victòria. L'equip acumula dues derrotes i un empat en les tres últimes setmanes. Aquest passat dissabte a la tarda, l'equip rebia la visita de la Pobla de Mafumet B. Amb moltes dificultats, l'equip va poder salvar un empat després d'anar sempre per darrere en el marcador. A més, cal destacar que l'entrenador local ja va poder comptar amb els jugadors, Ikaro i Domínguez, que havien estat lesionats. Ara, només queda la recuperació de Marc Benito que, precisament, avui dilluns, serà operat del menisc i es preveu que la seva tornada sigui en uns dos mesos i mig.

Pel que fa al partit, bones sensacions del Cambrils Unió en els primers 26 minuts, amb bon joc i domini de la pilota. A més, l'àrbitre va anul·lar dos gols locals: un, en el minut 23, marcat per Miki i anul·lat per fora de joc i, tres minuts després, un altre d'Ikaro que va ser anul·lat per una suposada falta prèvia. Aquestes dues accions van desanimar molt als locals que veien com, només tres minuts després, arribava el primer gol de la Pobla després de transformar un penal. Tant sols tres minuts després, en el minut 32, arribava el 0 a 2 dels visitants. Als cambrilencs els va costar molt tornar a fer-se amb el domini del partit. En els darrers instants del primer temps, Menacho escurçava diferències, marcant un gol de cap i deixant l'1 a 2 al descans.

Ja en la segona part, en el minut 61, Palau aconseguia situar l'empat a dos gols en el marcador. A partir d'aquí, domini del Cambrils Unió que va crear diverses ocasions, però amb un joc massa accelerat que provocava moltes imprecisions en les passades de pilota. Per la seva part, la Pobla –reculada en la seva parcel·la– va aprofitar una passada llarga del porter per marcar el 2 a 3 en el minut 80. En el minut 86, Amine, que només portava tres minuts damunt del terreny de joc, va aprofitar un refús curt de la defensa visitant per engaltar un fort xut i anotar el 3 a 3. Amb aquest empat en els darrers minuts del partit, el Cambrils Unió evitava una nova derrota.

El Cambrils Unió es manté en la segona posició del seu grup però s'escurcen les diferències entre els quatre primers classificats. Els cambrilencs se situen a tres punts del líder, el Reddis. Precisament, l'equip reusenc serà el proper rival del Cambrils. El partit serà el proper diumenge 19 de desembre, a les 12 hores a Reus.