Cultura

Música i Art

El concert de Salva Racero Trio posa el punt i final a un cap de setmana de Tallers Oberts

A la mitja part del concert es va fer el sorteig de dues obres d'art dels Tallers Oberts i les guanyadores van ser maite Sanz i Lídia Utset

Per Lluís Rovira i Barenys

Salva Racero Trio va actuar, ahir a la tarda, al a Torre del Llimó
Salva Racero Trio va actuar, ahir a la tarda, al a Torre del Llimó | Lluís Rovira i Barenys

El concert de Salva Racero Trio, ahir a la tarda a la Torre del Llimó, va posar el punt i final al cap de setmana dels Tallers Oberts. Salva Racero va  interpretar cançons del seu disc Immortals, va fer algunes versions i també va interpretar, entre d'altres, el famós Tornarem, cançó que es va estrenar amb el grup Lax'n Busto del que Racero va ser el cantant durant 10 anys, del 2006 al 2016. En un moment del concert el mateix Racero va fer referència al seu currículum musical i es va referir a aquesta etapa com el d'haver format part "d'un grup del Vendrell".

Sorteig de dues obres dels Tallers Oberts

A la mitja part del concert es va fer el sorteig de dues obres d'art dels Tallers Oberts. D'una bossa es van extreure els noms de les dues guanyadores que podran triar l'obra que desitgin d'algun dels Tallers dels artistes cambrilencs participants en aquesta edició. Les guanyadores van ser Maite Sanz i Lídia Utset.

Durant tot aquest darrer cap de setmana, tant dissabte com diumenge,ha tingut lloc la 15a edició dels Tallers Oberts. En total han estat 32 artistes que han obert les portes de 18 espais de pintura, escultura, fotografia, joieria, restauració de mobles, ceràmica, il·lustració, disseny gràfic, pintura mural, pintura tèxtil, pirogravat, música i dansa, tant el dissabte en horari de matí i tarda com el diumenge al matí. Com a novetat d’aquesta edició, les persones visitants han disposat d’un passaport de Tallers Oberts, que han pogut marcar a cada taller visitat i a partir dels 8 segells donava accés al sorteig de dues obres exposades als mateixos tallers. Una altra novetat ha estat la incorporació, per primera vegada, de dues escoles de dansa del municipi, Estudi Giselle i Escola Artístic Cambrils, que han ofert petits tallers de dansa als seus visitants.

Actuació de Salva Racero Trio, ahir, a la Torre del Llimó / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article