Societat

Festa

Un matí d'animació familiar amb l'os Brutus i els jocs tradicionals

Al final de la representació el Brutus va ser el centre d'atenció i la gran majoria de la canalla i dels pares i mares es van retratar al seu costat

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'espectacle d'animació "El meu amic Brutus" a càrrec de la Companyia Príncep Totilau
Un moment de l'espectacle d'animació "El meu amic Brutus" a càrrec de la Companyia Príncep Totilau | Cedida

La plaça de la Vila va acollir, ahir al matí, un espectacle d'animació familiar de carrer a càrrec de la Companyia Príncep Totilau i del seu espectacle El meu amic Brutus, emmarcat dins el darrer cap de setmana de la programació de la Festa Major de la Immaculada. El protagonista de la representació és el Brutus, un os bru de dos metres i mig d'alçada a qui agrada abraçar la gent i socialitzar-se entre tots els que s'hi acosten. L'os anava acompanyat d'uns pagesos de la muntanya més propis de la geografia balcànica un dels quals tocava l'acordió. Tota la troupe va fer participar la canalla amb la seva música i amb els jocs tradicionals com van ser les curses de sac o el salt de la corda.

Al final de la representació el Brutus va ser el centre d'atenció i la gran majoria de la canalla i dels pares i mares es van retratar al seu costat. El Brutus i els seus acompanyants van quedar tan satisfets del seu pas per Cambrils que podria ser que aquest Nadal els tornéssim a veure a la nostra població dins la programació d'espectacles d'animació al carrer.

Diferents imatges de l'espectacle d'animació a la plaça de la Vila (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article