Esports

Bàsquet

Contundent victòria del CB Cambrils contra el CB Rapitenc per seixanta punts de diferència

Per Redacció

Jugada de contraatac del CB Cambrils davant el Rapitenc, en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports
Jugada de contraatac del CB Cambrils davant el Rapitenc, en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet  -  Tercera Categoria

CB Cambrils 95 - CB Rapitenc 35

Marc Gené (3), Alex Rodríguez (21), Pere Tost (3), Oscar Font (8), Ferran Torres (10) – Raúl Martínez (2), Guillem Álvarez (9), Rubén Molina (4), Joan Berenguer (7) Pau Escrivà (2), Enric Maduell (8), Rubén Martínez (18)

7 Triples (1 Rodríguez, 1 Berenguer, 2 Font, 3 Martínez). 22/30 Tirs lliures. 11 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 27-10 / 21-6 / 26-5 / 21-14

Victòria plàcida de l'equip sènior masculí del CB Cambrils contra el CB Rapitenc Bear Química, en un dels pocs dies que l’equip va poder comptar amb tots els jugadors.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles i, en el minut 6, el marcador reflectia un empat a 8 punts. A partir d’aquí els cambrilencs van augmentar el nivell defensiu i van començar a agafar distància en el marcador. S’arribava al final del primer quart amb un 27-10 en el marcador. Gràcies a l’àmplia rotació de banqueta, els jugadors blaus no van deixar de prémer l’accelerador i, amb bones defenses i transicions ràpides sentenciaven el partit, per arribar el descans amb un 48-16. En aquest segon quart, els visitants només van anotar 6 punts.

Amb el perill que pogués haver-hi una certa relaxació, els locals van sortir molt concentrats i van continuar ampliant la diferència. En el tercer quart també es va aconseguir defensar a un gran nivell i van tornar a deixar als rapitencs en un parcial de 5 punts. (74-21). El darrer quart del partit no va ser diferent dels altres. Els cambrilencs van seguir amb un bon joc i van assolir la màxima diferència de 62 punts. Finalment, el CB Cambrils es va endur el triomf amb un contundent marcador de 95 a 35.

En el proper partit, que serà el darrer de l’any 2021, l'equip sènior masculí jugarà contra l'AD Torreforta B, equip que està situat en la part alta de la classificació. Serà el proper diumenge 19 de desembre a les 10:30 hores a domicili.

Comenta aquest article